מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר להידבק כך באיידס?יוחנן06/03/2008
עשו לי חיסון נגד כלבת במשרד הבריאות.אבל בגלל שכמה בנות שעובדות שם אכלו בחדר החיסונים הרופא הסיט
את הוילון ואז הזריק לי.
הבעיה ששמתי לב שעל הוילון היו סימני דם.אני חושב יבש אבל לא בטוח.והרופא נגע באותו מקום לפני שהזריק
לי.
כנראה שגם אני נגעתי בוילון באותו מקום ואחרי שהזריקו לי וחלפה כרבע שעה עישנתי וכנראה נגעתי בפה.
דבר נוסף ואולי חשוב,אני כמעט בטוח שכ-20 דקות לפניי אף אחד לא היה בחדר,כלומר הדם לא היה ממש טרי אבל
על זה אתה יודע יותר ממני בקשר לכמה זמן נשארים בחיים נגיפי איידס.
האם בצורות האלה אפשר להידבק באיידס?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה.לא שמתי לב שיש גם רופאה כאן
יוחנן06/03/2008ולכן כתבתי אתה.
כמובן שאשמח לתשובה גם מהרופאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז, הרופאה עונה.....
ד''ר ננסי אגמון לוין06/03/2008יוחנן שלום.
ככה לא נדבקים באיידס.
וילון מלוכלך בדם (אם זה היה דם), דורש כביסה - כי ראוי שהמרפאה תהיה נקיה.
אבל מאיידס אין לך מה לחשוש גם אם נגעת בוילון וגם אם הרופא נגע.
בכדי שדם נגוע באיידס יעביר את הנגיף על הדם להיות טרי מאוד !! ולחדור לגופו של האדם חדירה של ממש!!!!.
ולכן הסר דאגה מלבך,
מספיק שנדרשת לחיסון כלבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ד"ר.אבל עליי
יוחנן06/03/2008לציין שהוילון לא היה מכובס.היו עליו סימני דם ברורים,אם כי הם נראו לי חומים ולפחות עשרים דקות לפניי אף אחד לא התחסן.
האם עשרים דקות זה פרק זמן שהנגיף מת מחוץ לגוף?
שוב תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ננסי,שמת לב להמשך?
יוחנן06/03/2008אז בבקשה תעני לי כי אני מאוד מודאג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסר דאגה מלבך
ד''ר ננסי אגמון לוין07/03/2008התשובה היא שאין סכנה. 20 דקות זה הרבה מעל לזמן הרלוונטי, וכמו שכבר כתבתי מוילונות לא נדבקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר ננסי
יוחנן07/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)