עיזרו לי!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיזרו לי!!
    פוחדת מאוד
    20/12/2012

לד"ר צבי שלום לפני כשבועיים הייתי שיכורה מאוד לצערי הרב לא ידעתי מה אני עושה ונתתי מין אוראלי לבחור מזדמן (זה הפעם הראשונה שלי בחיים שקיימתי יחסי מין מתי שהוא וגם פה הוא היה רק אוראלי )
    יש לי שתי שאלות ,אנא ענה לי עליהם בתימצות
    1.האם זה שהוא גמר לי בפה וירקתי הכל יכול להדביק אותי במידה והוא נשא ?
    2.שנינו היינו עירומים והייתי במחזור הוא רצה לחדור ללא קונדום ולא הסכמתי. , עכשיו השאלה היא ,האם במגע של הפין שלו על איבר מיני בעודי במחזור יכול לבצע הדבקה במידה והוא נשא(הוא ציין בפניי שהוא לא נשא אבל כמובן שמילים לחוד ועובדות לחוד )
    תודה רבה מראש אני פשוט בחרדות לא נרדמת כל היום מחפשת סימפטומים ורוצה למות רק מהמחשבה שיכול להיות שהרסתי לעצמי חיים שלמים מטעות אחת טיפשית !!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיזרו לי!!

הוספת תגובה

• עיזרו לי!! - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    21/12/2012

קודם כל הסיכוי להדבק ממה שתארת אפסי ממש ואין מקום לחששות שלך!
    לגבי עניין "הרס החיים" כדאי לזכור שלמרות שזאת לא ברכה להדבק באיידס- זה ממש לא סוף העולם ואפשר לחיות עם הנגיף יפה מאוד, לחיות ללדת ילדים וכו!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לציין

פוחדת מאוד
    24/12/2012

יש לציין שהקאתי מהאלכוהול ששתיתי .. ורק כשעה לאחר מכן קרה המגע הספציפי
    עכשיו השאלה שלי היא האם הקאה יכולה לפצוע אותי בגרון ובכך להגדיל את הסיכויים במגע של מין אוראלי למרות שלא בלעתי את הזרע ? ( יש לציין שלא הרגשתי כאב בגרון לאחר ההקאה )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לציין - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    26/12/2012

לא בהקאה אין כל הגדלה של הסיכון כפי שאת מתארת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו