מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיזרו לי!!פוחדת מאוד20/12/2012
לד"ר צבי שלום לפני כשבועיים הייתי שיכורה מאוד לצערי הרב לא ידעתי מה אני עושה ונתתי מין אוראלי לבחור מזדמן (זה הפעם הראשונה שלי בחיים שקיימתי יחסי מין מתי שהוא וגם פה הוא היה רק אוראלי )
יש לי שתי שאלות ,אנא ענה לי עליהם בתימצות
1.האם זה שהוא גמר לי בפה וירקתי הכל יכול להדביק אותי במידה והוא נשא ?
2.שנינו היינו עירומים והייתי במחזור הוא רצה לחדור ללא קונדום ולא הסכמתי. , עכשיו השאלה היא ,האם במגע של הפין שלו על איבר מיני בעודי במחזור יכול לבצע הדבקה במידה והוא נשא(הוא ציין בפניי שהוא לא נשא אבל כמובן שמילים לחוד ועובדות לחוד )
תודה רבה מראש אני פשוט בחרדות לא נרדמת כל היום מחפשת סימפטומים ורוצה למות רק מהמחשבה שיכול להיות שהרסתי לעצמי חיים שלמים מטעות אחת טיפשית !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיזרו לי!! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`21/12/2012קודם כל הסיכוי להדבק ממה שתארת אפסי ממש ואין מקום לחששות שלך!
לגבי עניין "הרס החיים" כדאי לזכור שלמרות שזאת לא ברכה להדבק באיידס- זה ממש לא סוף העולם ואפשר לחיות עם הנגיף יפה מאוד, לחיות ללדת ילדים וכו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לציין
פוחדת מאוד24/12/2012יש לציין שהקאתי מהאלכוהול ששתיתי .. ורק כשעה לאחר מכן קרה המגע הספציפי
עכשיו השאלה שלי היא האם הקאה יכולה לפצוע אותי בגרון ובכך להגדיל את הסיכויים במגע של מין אוראלי למרות שלא בלעתי את הזרע ? ( יש לציין שלא הרגשתי כאב בגרון לאחר ההקאה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לציין - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/12/2012לא בהקאה אין כל הגדלה של הסיכון כפי שאת מתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)