מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך יעוץ בדחיפות.חסוי24/12/2012
שלום דוקטור. לפני כמעט שלוש שנים המודעות שלי הייתה מאד לוקה בחסר בעניין איידס וכ'ו', הלכתי לנערות ליווי, כמובן שבכל המצבים הייתי עם קונדום, בשתי פעמים אחרות כשקיימתי יחסים עם ידידות באותו תקופה הייתי בלי קונדום אך גמרתי בחוץ (אין לי לי מושג עד כמה זה ממש משנה) ואני חושש שאולי יש סיכוי להדבקות מזה או משהו, אשמח לשמוע את דעתך בנידון. בנוסף אני כיום נשוי, התחתנתי לפני שנתיים ויש לי ילד, (אישתי הייתה בתולה לפני הנישואין)
אישתי לא עשתה שום בדיקה, היא צריכה לעשות?! ומה עם הילד ? האם בגלל שעבר זמן כה רב זה בסדר? האם זה לא משנה הזמן? סליחה על הבורות. ואיזה בדיקה הכי מומלץ לעשות בכדי להירגע? וכמובן מה הכי אמין? סליחה על האריכות. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לענות לי? זה דחוף.
חסוי25/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך יעוץ בדחיפות. - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/12/2012אין כל צורך שאשתך או הילד יערכו בדיקות!!
אתה יכול להבדק בכל אחד מן המרכזים בבתי החולים או בועד למלחמה באיידס. הבדיקה נקראת קומבו והיא בהחלט אמינה.
אם כמו שזה נשמע אתה שלילי אין כל צורך בבדיקות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
