צריך יעוץ בדחיפות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך יעוץ בדחיפות.
    חסוי
    24/12/2012

שלום דוקטור. לפני כמעט שלוש שנים המודעות שלי הייתה מאד לוקה בחסר בעניין איידס וכ'ו', הלכתי לנערות ליווי, כמובן שבכל המצבים הייתי עם קונדום, בשתי פעמים אחרות כשקיימתי יחסים עם ידידות באותו תקופה הייתי בלי קונדום אך גמרתי בחוץ (אין לי לי מושג עד כמה זה ממש משנה) ואני חושש שאולי יש סיכוי להדבקות מזה או משהו, אשמח לשמוע את דעתך בנידון. בנוסף אני כיום נשוי, התחתנתי לפני שנתיים ויש לי ילד, (אישתי הייתה בתולה לפני הנישואין)
    אישתי לא עשתה שום בדיקה, היא צריכה לעשות?! ומה עם הילד ? האם בגלל שעבר זמן כה רב זה בסדר? האם זה לא משנה הזמן? סליחה על הבורות. ואיזה בדיקה הכי מומלץ לעשות בכדי להירגע? וכמובן מה הכי אמין? סליחה על האריכות. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך יעוץ בדחיפות.

הוספת תגובה

• אפשר לענות לי? זה דחוף.

חסוי
    25/12/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך יעוץ בדחיפות. - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    26/12/2012

אין כל צורך שאשתך או הילד יערכו בדיקות!!
    אתה יכול להבדק בכל אחד מן המרכזים בבתי החולים או בועד למלחמה באיידס. הבדיקה נקראת קומבו והיא בהחלט אמינה.
    אם כמו שזה נשמע אתה שלילי אין כל צורך בבדיקות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו