היי פרופסור..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי פרופסור..
    דן
    25/12/2012

אם לפני חודשיים קיבלתי מציצה מגבר(רק קיבלתי לא נתתי) ועכשיו כעבור חודשיים יש לי חום(המקס' היה 38) דלקת גרון חולשה. האם התסמינים האלו יכולים להיות קשורים לHIV?
    הלכתי לרופאה והיא אמרה שמדובר בוירוס. האם יש מצב שזה קשור לHIV?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי פרופסור..

הוספת תגובה

• היי פרופסור.. - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    26/12/2012

אין מצב שנדבקת בנסיבות שתארת והסימנים שתארת אינם מעידים על הדבקה ב HIV /

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

דן
    27/12/2012

כמו כן פרופסור בזמן האחרון יש לי עצירות וכאבים בבטן התחתונה. וגם גירודים בשיער למרות שכל הזמן אני חופף. רק בזמן האחרון החלו הגירודים כאילו קשקשים ופצעים בראש. האם כל אלה לא קשורים לתסמינים של HIV ? אני רק בן 19 תעזור לי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    31/12/2012

כל הסימנים שאתה מתאר אינם מעידים בשום אופן על הדבקה באיידס!! הנסיבות שתארת לגבי החשיפה- אינם מאפשרים הדבקה לכן הכל סובב סביב חרדה שלך ואולי מחלה וראלית שחטפת בין השאר בגלל המצב המתח שאתה שרוי בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו