לפרופסור בנטואיץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופסור בנטואיץ
    סיון
    25/12/2012

שלום רב
    יש לי כמה שאלות
    האם זה מוכח שבחיי היומיום לא ניתן להדבק באיידס? ז"א כאשר אני מדברת עם אדם והוא יורק מעט מהפה וזה עף לי לעין \לפה\לשפתיים עכשיו בחורף אני סובלת מיובש רציני על השפתיים שגורם לי לחתכים ובתוך הרוק שלו היה שאריות של דם.
    בלחיצות ידיים- כשלאדם יש חתכים ובטעות נגעתי לעצמי בפה,בעין או בפצע.שעל השפתיים.
    האם מספיקה טיפה של דם להדביק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופסור בנטואיץ

הוספת תגובה

• לפרופסור בנטואיץ - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    26/12/2012

בכל המצבים שתארת אין כל סיכוי להדבק!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור בנטואיץ

סיון
    27/12/2012

גם אם כן היה טיפה של דם בשני המקרים ואני נגעתי בפצע או ברירית עדינה-עין?
    כשאני מקבלת ממשהו מוצר והיה לו דם על היד שעבר למוצר ואחרי זה נגעתי לעצמי בפנים-עין,החתך שבשפתיים,פה עדיין אין סיכוי להדבק? כל המקרה זה עיניין של שניות. סורי על החפירות אני בלחץ
    תודה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבינה למה הפרופסור מתעלם

סיון
    31/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור בנטואיץ - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    31/12/2012

בכל המקרים והנסיבות שאת מתארת אין כל סיכוי להדבק- הדבר נבדק הרבה פעמים ואין כל הוכחה לאפשרות הדבקה בנסיבות אלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו