מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מירקן!קרינה06/01/2013
שלום אני ירקן ואנחנו מקבלים משלוחים של ירקות ופירות וחותכים את מה שמיותר עם סכין, אם זה עלים, גבעולים וכו...היום שני ירקנים שלידי חתכו עם סכין יפנית ואחד עם סכין רגיל הפרידו את הבננות..אחד מהם נחתך וישר בלי לשים לב הוא הזיז את היד מהכאב של החתך והסכין חתכה אותי וירד לי דם...עכשיו החתך שנוצר הוא חתך שמדמם לא יודע עד כמה הוא עמוק...ואגב, פעמיים הוא חתך אותי שהוא הזיז את הסכין אחרי שהוא נחתך, שנייה אחרי...מה הסיכוי להידבק כך? האם עלי לקבל טיפול מונע? זה קורה לי לא מעט בעבודה שאני נחתך מסכין שהם מחזיקים וגם הם נחתכים בעצמם ולעיתים זה קורה שנייה אחרי שזה קורה להם...
אנא ענה לי האם אני בסכנה?
האם אפשר לישון בשקט? אני שואל אם היה דם טרי על הסכין ותוך שנייה שהדם על הסכין מהחתך שלו חתך אותי ולי ירד דם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מירקן! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/01/2013למרות שלא היית שם כדי לראות על מה אתה מדבר נראה לי סיכוי זניח להדבק.
בראש וראשונה הסיכוי שמישהו מהאנשים הללו הינו נשא קטן מאוד או לגמרי לא קיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)