ברגע אחד הורסים חיים שלמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברגע אחד הורסים חיים שלמים
    לחוץץץ מאודדד
    07/01/2013

היה לי מקרה עם מישהי מקבוצת סיכון גבוה שעבדה בזנות
    עכשיו המקרה היה שחדרתי אליה אנאלית פעם אחת ולשניה עם חומר סיכה ומיד הוצאתי ושמתי קונדום..מאז אני בחששות אותו יום לא ישנתי היה לי סיוטים ובסוף האקט עצמו הזעתי המון..עכשיו אחרי חודשיים ושבוע עשיתי בדיקה ויצאה שלילית...אחרי שבועיים מהבדיקה התחיל כאב ראש שבוע אחרי זה צמרמורות והיה לי שילשול וכאבי בטן כמה ימים ....הלכתי לרופא נתן לי תרופות ובאותו יום עשיתי עוד בדיקת HIV אחרי שלושה חודשים מהאירוע החשוד אחרי זה התחלתי להרגיש מין שריפה כזאת בבית השחי וזה עבר אחרי שבוע ימים ועוד פעם חזר אחרי כמה ימים הלכתי עשיתי עוד בדיקה (שלושה חודשים וחצי מהאירוע)...
    עשיתי בדיקה מהירה בוועד ועשו לי גם בדיקת קומבו..יום אחרי עשיתי בבילינסון עוד קומבו ואבא שלי שהוא רופא לקח לי בדיקת דם כללית ובדיקות HIV
    עכשיו הבדיקות של הHIV יצאו שליליות כולן ובדיקת הדם יצאה תקינה (אחרי ארבעה חודשים וחצי מהאירוע) יש לציין שהייתי גם מצונן שבועיים עשיתי רנטגן לראש יצא שיש לי סינוסיטס ..גם יש לי עד עכשיו לשון לבנה וצורבת וגלי חום כאלה מיזה חודש
    עכשיו ברשותך יש לי כמה שאלות...
    מה אני יכול לעשות אני לא אוכל לא מתפקד כל היום באינטרנט מחפש כל טיפת מידע על הנושא הרסתי את החיים שלי
    השאלה השניה מה האמינות של הבדיקות של ארבע חודשים אחרי האירוע?
    אני מאוד מתנצל על האריכות ומאוד מעריך אותך ומעריץ אנשים כמוך באמת מכל הלב אני מבקש ממך שתתיחס להודעה שלי ברצינות כי אלה חיים של בנאדם שנהרסו
    אני מבקש שתעזור לי
    למה בויקיפידיה רשום שתקופת החלון היא שלושה חודשים ובמקרים אחרים זה שישה חודשים ומקרים נדירים עד שנה!!! אז איך משרד הבריאות מאשר ש7 שבועות זה מספיק ....!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה אם אפשר תשובה ??

לחוץץץ מאודדד
    09/01/2013

אני מבקש חוות דעת מקצועית בשביל השקט הנפשי שלי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה זה דחוףףף

לחוץץץ מאודדד
    10/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו