שאלה פרופסור נכבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה פרופסור נכבד
    אמיר
    08/01/2013

עשיתי בדיקה רגילה בוועד לאיידס בתל אביב .הבדיקה היתה לאחר שלושה שבועות ( 21 יום ) מאירוע מיני ממנו אני חושש. הבנתי שהבדיקה הרגילה היום בכל הארץ היא הבדיקה המשולבת דהיינו קומבו + אלייזה ? או משהו כזה ?
    הבדיקה יצאה שלילית.
    אני מעריך שאני גם יחזור עליה אחרי 7 שבועות . אבל התחיל לי 3.4 ימים אחרי האירוע גירודים במפשעות ,לאחר כמה ימים זה הפך לאודם בעור במפשעות ולאחר מריחת משחה מרופא המשפחה זה התחיל לעבור והעור התחיל להתקלף במפשעות ובשקית האשכים וגם באיבר מין היו לי קילופים . האם כל זה בכלל קשור לאיידס ? כי לוקח לזה זמן לעבור ,זה נרגע ולפעמים חוזר ,האודם בעור..
    ראיתי פה שאלה דומה שעניתם שאין קשר לאיידס !! אלא בעיית עור מקומית.
    האם ידוע לכם על מקרה של בדיקת קומבו ( שהיא הבדיקה הרגילה , המשולבת) אחרי 3 שבועות שיצאה שלילית ונהפכה לחיובית לאחר 7 שבועות ?
    מתשובות קודמות של ד"ר לורבר ,ראיתי שענתה, שלא היה מקרה כזה והיא לא מכירה מקרה כזה. גם ד"ר אלבירט מבי"ח קפלן ,ענה תשובה דומה שהוא לא מכיר שום מקרה כזה, גם בוועד לאיידס ענה לי היועץ שהוא לא מכיר מקרה כזה . ואתה פרופסור בנטואיץ הנכבד מכיר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה פרופסור נכבד

הוספת תגובה

• שאלה פרופסור נכבד - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    09/01/2013

כולנו ניזונים מאותם מאמרים ומקורות מידע
    אין טעם לעבור חמישים רופאים במדינת ישראל העוסקים בנושא
    אנא סמוך על תשובות המומחים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות + התייחסות נוספת ד"ר לורבר

אמיר
    09/01/2013

על מה לסמוך ?
    שאלתי לגבי הקשר בבעית העור שלי שהתחילה 3,4 ימים אחרי מגע מיני ולאחר זמן נוסף ,נהפך לאודם בעור ומגרד ולאחר מריחת משחה תקופת מה העור התחיל להחלים ולהתקלף באיברים שציינתי : מפשעות , שק האשכים ואיבר המין ...אבל לפעמים האודם חוזר שוב למפשעות ?
    שאלתי אם יש קשר בכלל לתופעות האלו לאיידס ???
    ציינתי שראיתי שאלה דומה שנענתה באין קשר, אלא בעיית עור
    ולגבי ההסתמכות על קומבו של היום ( שהיא הבדיקה המשולבת = קומבו +אלייזה ? )
    שאלתי את הפרופסור אם הוא נתקל מנסיונו במקרה בבדיקת קומבו שלילית אחרי 3 שבועות שנהפכה לחיובית אחרי 7 שבועות ?
    את דוקטור לורבר, ענית מספר פעמים בעבר הלא רחוק שלא ידוע לך על מקרה כזה. גם ד"ר אלבירט דניאל מנווה אור בבי"ח קפלן טען שהוא לא מכיר אף מקרה כזה ולפי הנסיון שלהם הקומבו מדוייק גם לאחר 3 שבועות. גם בפורום של הוועד ענה היועץ שהוא לא מכיר מקרה כזה .תודה על ההתייחסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ

עומר
    10/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו