מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה פרופסור נכבדאמיר08/01/2013
עשיתי בדיקה רגילה בוועד לאיידס בתל אביב .הבדיקה היתה לאחר שלושה שבועות ( 21 יום ) מאירוע מיני ממנו אני חושש. הבנתי שהבדיקה הרגילה היום בכל הארץ היא הבדיקה המשולבת דהיינו קומבו + אלייזה ? או משהו כזה ?
הבדיקה יצאה שלילית.
אני מעריך שאני גם יחזור עליה אחרי 7 שבועות . אבל התחיל לי 3.4 ימים אחרי האירוע גירודים במפשעות ,לאחר כמה ימים זה הפך לאודם בעור במפשעות ולאחר מריחת משחה מרופא המשפחה זה התחיל לעבור והעור התחיל להתקלף במפשעות ובשקית האשכים וגם באיבר מין היו לי קילופים . האם כל זה בכלל קשור לאיידס ? כי לוקח לזה זמן לעבור ,זה נרגע ולפעמים חוזר ,האודם בעור..
ראיתי פה שאלה דומה שעניתם שאין קשר לאיידס !! אלא בעיית עור מקומית.
האם ידוע לכם על מקרה של בדיקת קומבו ( שהיא הבדיקה הרגילה , המשולבת) אחרי 3 שבועות שיצאה שלילית ונהפכה לחיובית לאחר 7 שבועות ?
מתשובות קודמות של ד"ר לורבר ,ראיתי שענתה, שלא היה מקרה כזה והיא לא מכירה מקרה כזה. גם ד"ר אלבירט מבי"ח קפלן ,ענה תשובה דומה שהוא לא מכיר שום מקרה כזה, גם בוועד לאיידס ענה לי היועץ שהוא לא מכיר מקרה כזה . ואתה פרופסור בנטואיץ הנכבד מכיר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה פרופסור נכבד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/01/2013כולנו ניזונים מאותם מאמרים ומקורות מידע
אין טעם לעבור חמישים רופאים במדינת ישראל העוסקים בנושא
אנא סמוך על תשובות המומחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות + התייחסות נוספת ד"ר לורבר
אמיר09/01/2013על מה לסמוך ?
שאלתי לגבי הקשר בבעית העור שלי שהתחילה 3,4 ימים אחרי מגע מיני ולאחר זמן נוסף ,נהפך לאודם בעור ומגרד ולאחר מריחת משחה תקופת מה העור התחיל להחלים ולהתקלף באיברים שציינתי : מפשעות , שק האשכים ואיבר המין ...אבל לפעמים האודם חוזר שוב למפשעות ?
שאלתי אם יש קשר בכלל לתופעות האלו לאיידס ???
ציינתי שראיתי שאלה דומה שנענתה באין קשר, אלא בעיית עור
ולגבי ההסתמכות על קומבו של היום ( שהיא הבדיקה המשולבת = קומבו +אלייזה ? )
שאלתי את הפרופסור אם הוא נתקל מנסיונו במקרה בבדיקת קומבו שלילית אחרי 3 שבועות שנהפכה לחיובית אחרי 7 שבועות ?
את דוקטור לורבר, ענית מספר פעמים בעבר הלא רחוק שלא ידוע לך על מקרה כזה. גם ד"ר אלבירט דניאל מנווה אור בבי"ח קפלן טען שהוא לא מכיר אף מקרה כזה ולפי הנסיון שלהם הקומבו מדוייק גם לאחר 3 שבועות. גם בפורום של הוועד ענה היועץ שהוא לא מכיר מקרה כזה .תודה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ
עומר10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)