תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי
    דני
    09/01/2013

שלום,

אני נשא מ1.12 ומטופל באטריפלה מ3.12
    שמתי לב שמאז שהתחלתי את הטיפול אני משמין מהר מאוד ביחס למה שהיה בעבר ושאני עושה דיאטה אני כמעט ולא יורד.
    כל החיים שלי היתה לי נטייה להשמנה ועשיתי דיאטות,אך קצב העליה והירידה במשקל ההי סביר ביחס לזמן.מה שכעת נראה כאילו אני רק משמין ולא יורד גם שכמעט ולא אוכל.
    אני בן 33 הגובה שלי 180 ס"מ וכעת הגעתי למשקל של 80 ק"ג בעוד שלפני התחלת הכדורים היתי 75 ק"ג.
    האם יש קשר לכדורים ולהשמנה הלא מוסברת הזו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי

הוספת תגובה

• מקפיץ השאלה

דני
    17/01/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה מתעלמים מהשאלה הזו?

דני
    24/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראה

רפאל
    27/01/2013

אני לא רופא או משהו כזה אבל אני יכול להגיד לך שממה שאני יודע השמנה הוא דבר פסיכולוגי יכול ל להיות שהכדורים שאתה לוקח. משפעים על המצב רוח ועל בלוטת התריס שרוב הכדורים שאנשים שנשאים לוקחים גורם לתופעות לוואי אין מה לעשות אגב מתוך. עניין בלי לפגוע בפרטיות כמה זמן אתה נשא ואיך קבלת את זה זה מה זה קשה לקבל כזה דבר בכול מקרה הצעה שלי תחליף. כדורים ותבדוק. את בלוטת התריס יש לי חבר בארצות הברית שלוקח מה שאתה לוקח והר העלה 31 קג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו