בבקשה לענות בהקדם..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה לענות בהקדם..
    אנונימי
    13/01/2013

שלום רב, לפני שאתחיל לפרט מה קרה אני אדגיש שהבחורה בתולה ואף פעם לא היה לה אקט מיני כלשהו (אני הראשון)

מדובר בחברה שלי... אנחנו ביחד ארבעה חודשים וכפי שידוע לי היא בריאה לחלוטין ואין לה שום דבר שאני אמור לחשוש ממנו (שנינו נערים בני 16-18 אם זה חשוב לצורך העניין)..אני אחזור ואגיד שהיא בתולה ואף פעם לא היה לה משהו שקשור למין.

אני כנראה קצת פרנואיד או משהו בסגנון..
    היום היא הייתה אצלי וזה התגלגל..

דבר ראשון ירדתי לה והיו הפרשות שמין הסתם נגעו לי בלשון וכנראה חלקם נבלעו עם הרוק...
    לאחר מכן שפשפנו את אברי המין אחד של השני [שאנחנו ערומים לגמרי] וההפרשות מאיבר המין שלה נגעו ברוב המקומות של איבר מיני

השאלה שלי היא האם קיימת האפשרות לאיידס\HIV (אני לא מבין בנושא הזה של איידס ובגלל זה אני כלכך פרנואיד) אשמח אם תענו לי בהקדם האפשרי בכדי למנוע חששות לשווא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה לענות בהקדם..

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה שתוריד לי חששות

אנונימי
    13/01/2013

האם אפשר לקבל איידס\HIV [שאני לא יודע מה ההבדל ביניהם] ממישהו שאינו חולה בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה...

אנונימי
    14/01/2013

אני מחכה לתשובה :X

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צא מזה

דני
    16/01/2013

איך הגעת בכלל לאיידס אם שכבת עם חברה שלך שניכם בריאים והיא בכלל בתולה ללא ניסיון מיני קודם?. אני אמנם לא רופא אבל קצת הגיון חייב להיות לכל אחד.בראש ובראשונה אמנם אומרים שכיום אין לאיידס קבוצות סיכון וכל אחד יכול להדבק אבל עדיין יש קשר בין איידס למגע עם יצאניות,מגע הומוסקסואלי ללא קונדום,מגע עם נרקומנים המעבירים מזרקים מאחד לשני..צא מזה צא מזה צא מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי..

אנונימי
    16/01/2013

אוקיי תודה לך על התשובה :>

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו