בבקשה את עזרתכם המקצועית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה את עזרתכם המקצועית
    בלי שם
    13/01/2013

שלום לפר' או לד"ר !!!

היה לי מגע מיני שבמהלכו נקרע הקונדום המגע היה עם אישה והמין היה אנאלי חששתי והלכתי לעשות בדיקות וגילו אצלי כלמידיה החשש שלי הוא לגבי המחלה חשוכת המרפא רציתי לשאול בבקשה
    המגע האחרון עם אותה אישה היה ב 26.12.12 כעת אני רוצה לבצע בדיקת PCR לאותה מחלה חשוכת מרפא באופן פרטי באחת מהמרפאות עכשיו יש לי מספר שאלות האם בדיקת הPCR אמינה באופן מוחלט לאחר 25 ימים? וניתן לסמוך עליה

האם כאשר אני יבוא למרפא לבצע את הבדיקה הנ"ל באופן פרטי אני יתקל בסירוב

אני ממש אודה לכם על תשובתכם לשני השאלות הנ"ל בבקשה ממכם אני משתגע אנא ממכם תענו לי ספציפית על שני השאלות הנ"ל

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה את עזרתכם המקצועית

הוספת תגובה

• שחכתי

בלי שם
    13/01/2013

האם אנטיביוטיקה שנלקחה לפני שבועיים רוציפין ואזניל עלולה להשפיע על בדיקת ה PCR ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה את עזרתכם המקצועית - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    16/01/2013

קודם כל לא מדדובר הבמחל ה חשוכת מרפא!!
    לכל היותר מחלה שאפשר לטפל בה ואפשר לחיות איתה בשלום!!
    לגבי הבדיקות-יתכן שתוכל לבצע הבדיקה תתמורת תשלום אבל לא בטוח שיקבלו זאת ממך לבדך אלא לאחר מכתב של רופא.
    לגבי המהימנות- PCR אכן מהימנה כעבור 25 יום אבל יותר פשוט וזול לעשות בדיקת קומבו כעבור 7 שבועות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו