מחלה ראשונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלה ראשונית
    יורם
    15/01/2013

שבוע אחרי מגע מיי ואגינלי לא מודן החלו להופיע לי תסמונת של שפעת. כרגע חמישה ימים לאחר פרוץ המחלה אני עדיין מרגיש חולה כאשר אתמול היו לי הזעות לילה. זה מרגיש לי שלא הגעתי לשיא המחלה. היתכן שזה acute hiv ושמדברים על החום הגבוהה זה בעצם שיא המחלה שמגיעים לרופא\בית חולים ולכן זה המידע הרפואי. בקיצור האם acute hiv מתחיל במשהוא יותר קל שמתפתח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלה ראשונית

הוספת תגובה

• מחלה ראשונית - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    16/01/2013

אם אתה חושש מהדבקות בימים האחרונים לך תעשה בדיקת קומבו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העשה

יורם
    18/01/2013

אני מתכוון לעשות ביום שני הבא 17 יום אחרי המקרה.
    זה זמן טוב נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

צבי בנטואיץ
    18/01/2013

בדיקת הקומבו כעבור 17 יום טובה לזהות הדבקה אבל במידה והיא שלילית יש לחזור על הבדיקה שבעה שבועות לאחר החשיפה על מנת לשלול בודאות הדבקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו