עיסוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיסוי
    רוני
    26/01/2013

הייתי בעיסוי בו המעסה מבוגרת והייתה בלבוש מלא ורק אני בעירום. לאחר כ- 20 דקות היא ביצעה לי הרפייה עם היידים שלה בלבד עם שמן, החשש שלי אינו מהמעסה או מהידיים שלה אלא דווקא מהשמן שמא היו נוזלי זרע נגועים על הבקבוק שמן מלקוח קודם, הבקבוק שמן זה כמו בקבוק של סבון נוזלי עם משאבה. החשש שלי עלה כי הבנתי שאם יש נוזל זרע נגוע הוא מדבק כל עוד הוא לא יבש לחלוטין, ומאין לי שאין נוזל זרע טרי על הבקבוק , האם החששות שלי מופרכים? שוחחתי עם מרפאת לוינסקי וכן עם הוועד שאמרו לי שאין שום סיכוי להידבק מהמקרה המתואר. בכל אופן ביצעתי קומבו לאחר 13 ימים ו 6 שעות לערך מהמקרה ( זה בעייתי שזה לא אחרי 14 יום בדיוק?) ויצאתי כמובן שלילי ( בוועד אמרו לי שהבדיקה ממש מיותרת), האם הם צודקים? האם אני יכול לחזור לחיים רגילים? דבר נוסף שהטריד אותי זה שאחרי שגמרתי היא ניקתה מהבטן שלי את שאריות הזרע עם נייר ועלה לי בראש שמא היא עושה זאת גם ללקוח קודם ואולי חלק מנוזל הזרע של הלקוח הקודם עבר לה ליידים ומהידיים לבקבוק שמן ואז אלי לאיבר המין ( פתח השופכה)
    האם גם במידה והיה שם חלילה זרע טרי על הבקבוק אני יכול לשים את המקרה אחרי ? והאם הבדיקה שביצעתי מספקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיסוי

הוספת תגובה

• עיסוי - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    29/01/2013

אין כל סיכוי שבעולם להדבקה בנסיבות שתארת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

רוני
    30/01/2013

תודה על המענה, אגב לא ראיתי את תשובתך והיום עשיתי שוב בדיקת קומבו אחרי 27 ימים ויצא שלילי כמובן , העניין שכעת אני מוטרד מאחר ובבדיקת דם הכול היה כשורה אבל שמתי לב שהאחות שמה את הצמר גפן אתו עשתה לי חיטוי לוריד על משטח זכוכית שהיה נראה לי נקי, לא יכולתי לראות בברור (לא בטוח) ואח"כ השתמשה באותו צמר גפן לעצירת הדם לאחר ביצוע הבדיקה. היום בערב שבאתי לקחת את התשובות, הלכתי להביט מקרוב יותר על אותו משטח זכוכית עליו הניחה את הצמר גפן וראיתי עליו כתמי דם קטנים השאלה שלי חלילה אם הצמר גפן שהיא שמה לי לעצירת הדם נגע באותם כתמי דם באותו משטח זכוכית שאולי היו טריים לפני כן בזמן הבדיקה שלי האם זה מסוכן? שהרי זה מעבר ישיר של דם מזוהם לוריד שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי - תגובה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    31/01/2013

אין כל מצב שאפשר להידבק אני בדרך! שתיארת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

רוני
    31/01/2013

גם אם היה כתמי דם טרי על משטח הזכוכית והיא הניחה עליהם את הצמר גפן שלי שאתו עצרה לי את הדם לאחר הבדיקה, כי לדעתי כן היו שם כתמי דם ואני נבדקתי מייד לאחר לקוחה נוספת ( עובדת זרה), האם אין כל סיכון או שעדיף כעת שוב לספור 3 שבועות ולהיבדק שוב
    האמת אני כבר עייף מכל זה :(
    זה לא מעבר ישיר מדם לדם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה תשובה

רוני
    07/02/2013

האם הצמר גפן עם כתמי הדם מנבדק קודם שהונח על הוריד שלי בתום הבדיקה ( למעשה על החור שממנו שלפה האחות את המחט) לא מסכן אותי ב 100% שהרי זה מגע ישיר למחזור הדם שלי?
    והאם יש ספק ולו קל שבקלים שדורש לחזור שוב על הבדיקה בעוד 3 שבועות
    בבקשה תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו