אמינות הבדיקות וחשש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמינות הבדיקות וחשש
    רז
    10/02/2013

ברצוני לישאול בתאריך 1/1/2011 היה לי מגע מיני חשוד שכלל רק מציצה עים קנדום ונגיעות בגוף שלא כללו דחיפת אצבעות אבל באצבע היה לי חתך קטן שיצא מימנו אוליי שתי טיפות דם שהפסיקו לאחר שתי דקות החתך קרה כ 10 שעות לפניי המגע . לאחר 23 יום ניגשתי לכמה בדיקות שיצאו שלליות כ 23 יום 51 יום 63 יום 80 יום ו 90 יום לאחר מגע המיני ברצוני לישאול אוליי נגעתי בהפרשות על הגוף אף שלא הרגשתי שום נוזל והיה וכן יש מצב שנידבקתי ובבדיקות פיספסו אוליי והבנתי האיזה מישהו שכתב כאן שבבדיקות שביצעתי לא בודקים את האנטיגן ברצוני לישאול אתכם האים זה נכון לתאריך הנל ושאלתי במירפאת הפרסים בחיפה ששם ביצעתי חלק מהבדיקות ואמרו לי שזה בדיקת קומבו מהדור הרביעי האים תוכלו בבקשה לענות לי ? מאחר והיו לי תסמינים (האים הבדיקות של היום אמינות יותר משבתאריך הנל)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמינות הבדיקות וחשש

הוספת תגובה

• אמינות הבדיקות וחשש - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    13/02/2013

אין כל אפשרות שנדבקת הן מן התאור שלך ובודאי לאור העובדה שעשית את כל הבדיקות כולל 50 ו60 יום לאחר החשיפה שיצאו כולן שליליות!!
    ברור לגמרי שאתה בחרדה ולכן אני מאוד ממליץ לך לפנות לטיפול נפשי.
    אין ואני מדגיש שוב-אין כל סיכוי שנדבקת לאור האמור לעיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו