שלום!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום!
    קרינה
    12/02/2013

קרתה לי סיטואציה קצת מוזרה, אבל אותי באופן אישי היא די מלחיצה..או ליתר דיוק שתי סיטואציות:
    האחת, לבשתי חצאית קצרה ותחתון דק, ללא גרביון..וישבה מישהי על הכיסא שגם לבשה חצאית....היא ישבה על הכיסא איזה רבע שעה...לאחר שהיא קמה התיישבתי ישר אחריה והרגשתי פתאום שכל התחתון שלי נרטב ויחד עם זאת גם הכיסא היה רטוב ולא הבנתי מזה..אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל עד שזה התייבש על הכיסא לקח איזה ארבעים דקות..שאלתי היא כזאת, במידה ואלו הן הפרשות שיצאו ממנה, כי היא לבשה חצאית ממש קצרה וחוטיני ואני ישבתי אחריה דקה אחרי וזה הרטיב לי את כל התחתון ואינני יודעת אם זה חדר פנימה אלי..האם כך ניתן להידבק? הייתה כמות לא קטנה על הכיסא...אני יודעת שזה נשמע הזוי אבל אני ממש מבוהלת..מה הסיכוי להידבק כך? אני ישבתי על הכיסא איזה עשר דקות או יותר...כי בהתחלה לא כל כך שמתי לב אחכ הרגשתי..וכשהרחתי את זה, גם היה לזה ריח מוזר..אז אני פוחדת שאולי אלו הן הפרשות...להזכירך ישבתי עם חצאית קצרה ותחתון דק ואולי זה חדר למקום אינטימי אצלי..
    מה הסיכוי להדבק כך? אני אמורה לחשוש?
    שאלה נוספת,אם הפרשה של אישה או זרע של גבר נוגעים בך במקום שיש חתך אבל לא חתך מדמם עמוק, אלא חתך מדמם...והזרע או ההפרשה הרגע יצאו מהגוף והם באים במגע עם החתך שלך האם יש אפשרות הדבקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום!

הוספת תגובה

• לשאלתך

חסוי
    12/02/2013

לדעתי אין סכנה היידבקות באיידס מין התאור שלך
    הנגיף רגיש לאוויר ולא חיי באוייר מעל מספר שניות כך שאין ממה לחשוש
    גם במידע והיה לך פצע קטן פתוח ונגע לך דם של מישהו אחר בפצע שלך לא יקרה לך כלום את חייבת כמות משמעותית של דם ישיירות לפצע הגדול והעמוק שלך וששתי הפצעים היו שותתי דם במשך של כמה שניות
    לכן הידבקות באיידס בסקס הם הכי נפוצים כיוון שיש חיקוך ממושך במגע בין זרע לאזור חסוף ורגיש ליידבקות לדעתי תיהיה רגועעהה ושקטהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום! - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    13/02/2013

בשני התאורים המפורטים שנתת אין סיכוי להדבקה! דרושים כמות גדולה וחדירה עמוקה לא שטחית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו