מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקרה זהאמיר14/02/2013
הייתי עם זונה אני וחבר שלי בחול הוא נכנס ראשון ונגע בנרתיק שלה והיה רטוב וירד נוזלים מהנרתיק של הזונה והוא נגב ידו שעליהם הנוזלים הנרתיק על רגליים שלה והיו נוזלים של נרתיק על רגליים של הזונה הוא סיים ונכנסתי אני אבל לא עשינו יחסי מין לא נגעתי בה רק שהיא היתה ערומה ואני אוננתי (אונן) שגמרתי היא קמה ללבוש שהיא קמה אולי הרגל שלה נגעה ב אבר המין שלי והיה precum על האבר שלי נכנסתי לחרדה אולי הנוזלים של הנרתיק שהיו על רגליים שלה נגעו בפתח של האבר שלי אחרי יום התקשרתי אל הבחורה ועשיתי לה בדיקת איידס בחול ויצא שלילית elissa hiv 1&2 היא יצאה שלילית אבל אולי היתה עם לוקוחות לפני שבוע ש בדיקת אלייסה חוסמת 3 חודשים
השאלה:
1-יש סיכוי להדבקה חס וחלילה בנגע של הנוזלים הנרתיק על רגליה של הזונה על פתח האבר שלי והיה precum במקרה זה אעשה בדיקה או אטפל בנפשי אצל פיסוכולוג
2-היא יצאה שלילית מבדיקת אלייסה מה עם אולי הייתה עם לקוחות לפני שבוע חודש
3-אני עשיתי מין עם אשתי יש סכנה אני עובד פאראמדיק בחול תרגעו אותי
אני מצטער שכתבתי עד פעם רק בשביל שתדעו מה החרדה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה זה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/02/2013כפי שעניתי לך בטלפון-אין כל סיכוי להדבקה בנסיבות שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)