מקרה זה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקרה זה
    אמיר
    14/02/2013

הייתי עם זונה אני וחבר שלי בחול הוא נכנס ראשון ונגע בנרתיק שלה והיה רטוב וירד נוזלים מהנרתיק של הזונה והוא נגב ידו שעליהם הנוזלים הנרתיק על רגליים שלה והיו נוזלים של נרתיק על רגליים של הזונה הוא סיים ונכנסתי אני אבל לא עשינו יחסי מין לא נגעתי בה רק שהיא היתה ערומה ואני אוננתי (אונן) שגמרתי היא קמה ללבוש שהיא קמה אולי הרגל שלה נגעה ב אבר המין שלי והיה precum על האבר שלי נכנסתי לחרדה אולי הנוזלים של הנרתיק שהיו על רגליים שלה נגעו בפתח של האבר שלי אחרי יום התקשרתי אל הבחורה ועשיתי לה בדיקת איידס בחול ויצא שלילית elissa hiv 1&2 היא יצאה שלילית אבל אולי היתה עם לוקוחות לפני שבוע ש בדיקת אלייסה חוסמת 3 חודשים
    השאלה:
    1-יש סיכוי להדבקה חס וחלילה בנגע של הנוזלים הנרתיק על רגליה של הזונה על פתח האבר שלי והיה precum במקרה זה אעשה בדיקה או אטפל בנפשי אצל פיסוכולוג
    2-היא יצאה שלילית מבדיקת אלייסה מה עם אולי הייתה עם לקוחות לפני שבוע חודש
    3-אני עשיתי מין עם אשתי יש סכנה אני עובד פאראמדיק בחול תרגעו אותי
    אני מצטער שכתבתי עד פעם רק בשביל שתדעו מה החרדה שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקרה זה

הוספת תגובה

• מקרה זה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    18/02/2013

כפי שעניתי לך בטלפון-אין כל סיכוי להדבקה בנסיבות שתארת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו