מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לרופאיםעומר14/02/2013
שלום
חבר עשה לי בדיקת סוכר עם המכשיר האישי שלו (הקטן הזה)
לא שמתי לב אם הוא החליף סיכה חדשה. הסיכה של המכשיר הזה כל כך קטנה שהיא עושה דקירה כל כך קטנה באצבע שבקושי יוצא דם ( צריך ללחוץ על המקום כדי שיצא דם ) ואז נוגעים עם הסטיק הלבן בדם והמכשיר מודד את הסוכר. הסיכה לא חלולה ושוב ממש קטנה.... האם דקירה כזאת באצבע יכולה לגרום לי להדבקה באיידס ? הסיכה קטנה , שלא נראה לי שמשהו בכלל יכול להיתפס עליה....דקירה כזאת לא נראה לי בכלל מגיעה למחזור הדם.... ( אין גם מקום לדם או לכל דבר אחר להישאר על הסיכה) אתם בטח מכירים את הערכה הזאת, למדידת סוכר.
אז האם מדקירה כזאת שטחית שאומנם מביאה ליציאת דם יכולה לגרום לי להדבקה באיידס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לרופאים - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/02/2013אין דיווחים על הדבקה בנסיבות שכאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה ?
עומר18/02/2013אך האם יש מצב מעשי בהדבקה מסיכה שהאורך שלה כמה מ"מ בודדים ובקושי נכנסת לעומק האצבע ? הרי אין מעבר דם או נוזל זרע ממושך בכמות כזו שיכול לחדור למחזור הדם שלי ? איפה זה יכול להיתפס בכלל על הסיכה ? ( אתה בטח מכיר את הערכה האישית , של בדיקת הסוכר ) ? הסיכה כל כך מזערית והיא גם לא חלולה ( זאת לא מחט )
תודה. נראה לי אני בחרדות מוגזמות ובסרטים רעים.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין. לתשובה
בני19/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה ממחט
צבי בנטואיץ19/02/2013אכן כפי שציינת אתה בחרדה שכן אין כל מקום לחששות ביחס להדבקה בנסיבות שתארת!!
ראוי שתגש לטיפול נפשי אם זה ממשיך להציק לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה
בני21/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)