מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איידס ממין אוראליאאא18/02/2013
בדצמבר קיימתי מין מוגן עם מישהו שהכרתי דרך האינטרנט אבל אחרי שהוא גמר מצצתי לו ונראה לי שנשאר לי במשך 15-20 קצת זרע שלו בפה שלי (לא הצלחתי לשטוף כמו שצריך). צחצחתי שיניים אחרי פרק הזמן הזה. 5 שבועות אחרי זה היה לי שבוע שלם אף מטפטף וגודש ממש קשה אפילו שלא היה לי חום. בדרך כלל אני לא חולה ואני מפחד שאולי נידבקתי. זה אפשרי להידבק ככה? הוא אמר לי שהוא נוטה לקיים יחסי מין מזדמנים כמה שנים אז אני בלחץ ממש רציני. אם אני עושה בדיקה עוד כמה זמן מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס ממין אוראלי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/02/2013אני מעריך שאין כל סיכוי שנדבקת על פי מה שאתה מתאר. אם אתה חושש בכל זאת תיגש לעשות בדיקה ורצוי שבעה שבועות לאחר החשיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אאא19/02/2013המין המוגן היה אנאלי (הוא חדר אלי) המציצה הייתה בלי הגנה, ושמעתי שהנגיף יכול לחדור דרך הרירית של הפה זה אפשרי גם במקרה הספציפי הזה? קראתי שars יכול להופיע גם בצורה של צינון קשה של כמה ימים בתקופה של 3-6 שבועות שזה בדיוק מה שקרה לי. אני בכל מקרה אחכה עוד שבועיים ואלך לבדיקה. להיות מודאג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאג מהדבקה
צבי בנטואיץ21/02/2013אין כל סיבה להיות מודאג שכן למעשה אין סיכוי שנדבקת. ככלל אין הדבקה בחלל הפה וכל מה שידוע לגבי הדבקה אוראלית הוא לאחר בליעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליעה
אאא22/02/2013אני מצטער על התיאורים שכבר נהיים מגעילים ביותר, אבל אני חושב שבלעתי מעט מאוד אחרי, סביר שנדבקתי ככה? קראתי שהחומציות של הקיבה הורגת את הנגיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)