מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איידסשני25/02/2013
כמה זמן יכול לשרוד נגיף האיידס מחוץ לגוף האדם בסביבה לחה או רטובה וסגורה שלא מאפשרת לא להתייבש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`28/02/2013אין קיום לנגיף מחוץ לתאים . לפיכך הנגיף שנמצא בנוזל לא מחזיק מעמד ואינו יכול להדביק יותר מ-10-20 דקות בממוצע בנוזל. גם אז רק אם הוא עדיין "חי" מה שלא תמיד נכולן לגבי נגיף בנוזלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה לי שוב
שני28/02/2013אחרי 20 שעות נוזל מדבק שנמצא על ג'ינס כבר לא יכול להדביק??
אני קוראת כאן תשובות וזה מלחיץ אותי יותר, גם אתה וגם בועד למלחמה באיידס כתוב שהנגיף מת מחוץ לגוף כאשר הנוזל מתייבש. ואם הנוזל לא התייבש עדיין? גם אחרי 20 שעות.זה אומר שהנגיף עדיין חי ועדיין מדבק?
סליחה על התיאור,אני סובלת מטחורים ולאחר שאני מתפנה אני צריכה לנקות עם מגבון בתוך הרקטום. ישבתי במקום שהיו בו הרבה אנשים מקבוצת הסיכון ולא יודעת אך היה לי כתם רטוב על הג'ינס ולא הייתי באיזור של מים
למחר אחריי 20 שעות בערך נגעתי בג'ינס ולאחר מכן נכנסתי לשירותים ושכחתי מיזה ולכן לא שטפתי ידיים ובסיום כמו שציינתי ניקיתי במגבון את הרקטום מבפנים
אני ממש בלחץ מיזה ולא יודעת מה לעשות אני סובלת מטחורים ומדימומים באיזור ואני מפחדת שקרה לי משהו
אני צריכה לקבל טיפול מונע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה
שני28/02/2013בגלל המקרה הנל החלטתי שאני חורשת את האינטרנט ובודקת כמה זמן הנגיף חי מחוץ לגוף האדם וכל התשובות היו "ברגע שהנוזל מתייבש" וזה גרם לי לחרדה גדולה כי עד עכשיו חשבתי כמו רבים שברגע שהנוזל יוצא לאויר הוא כבר לא מדבק
והתשובות אומרות אחרת שרק שהנוזל מתייבש הנגיף כבר לא מדבק
יש מצבים שקר ולוקח זמן רב לנוזל להתייבש ויש מקומות לחים או רטובים שלא מאפשרים את ההתייבשות אז מה זה אומר בעצם שהנגיף יכול לשרוד מחוץ לגוף הרבה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
שני28/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת
שני28/02/2013הכנסתי את הג'ינס למכונה ואני לא יודעת אם הנוזל התייבש ובגלל זה אני בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני צריכה טיפול מונע?
שני28/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלא יעבור הזמן
שני28/02/2013האם יתנו לי טיפול מונע??
אציין שנגעתי גם בפה לאחר שנגעתי בגינס עם הנוזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להקפיץ
שני03/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה לי שוב - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/03/2013אין שום מקום לבדיקות או טיפול שכן בנסיבות שתארת אין כל אפשרות להדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להסבר
שני03/03/2013אני מבינה שקשה התייחס לשאלות שלי כי אני מאוד חרדתית, אבל אשמח לתשובה קצת יותר מפורטת. אני לא יודעת אם הנוזל התייבש. ואם לא אחריי 20 שעות הנגיף יכול לשרוד בנוזל-דם או זרע שהיה על הג'ינס??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכנת ההדבקה
צבי בנטואיץ03/03/2013את חייבת לפחות להפנים שהנגיף הזה מאוד חלש והמושג -נגיף חי או נגיף מת כמעט לא תופס בכל הנסיבות שאת מתארת. הדבקה קורית רק כאשר יש כמות משמעותית של נגיף ובדרך כלל רק כאשר הנגיף מצוי בתוך תאים ולא סתם בנוזל. יתר על כן בכל התאורים שלך ובודאי אם מדובר בכביסה אין סיכוי בעולם שיש הדבקה.
המסקנה העיקרית מכל הזמן שאני מקדיש לך היא שאת באמת זקוקה לטיפול נפשי דחוף שיתחיל אולי לשחרר אותך מן השטויות האלה שאין בינן לבין סכנה מוחשית שום קשר!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדובר בכביסה
שני04/03/2013אחרי שנגעתי בג'ינס הכנסתי אותו לכביסה ולא הפוך , ולכן לא יכולתי לראות אם הנוזל התייבש.
ואני רק רוצה לדעת אם אחריי 20 שעות הנגיף כבר לא יכול להדביק גם אם הנוזל לא התייבש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל
שני04/03/2013וכשאני מדברת על נוזל אני מדברת על נוזל הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להקפיץ
שני04/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מכובד להתעלם ממני
שני20/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפניי שכבסתי את הגינס נגעתי בו
שני21/03/2013אחרי שכבסתי לא ידכולתי לדעת אם הנוזל התייבש,אבל נגעתי בג'ינס לפניי הכביסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפניי שכבסתי את הגינס נגעתי בו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/03/2013העובדה שאת חוזרת ושואלת ולא מקבלת את התשובות שאני נותן אינה מותירה ספק שהבעייה שלך מאוד רצינית ושאת זקוקה לעזרה נפשית באופן דחוף. אין ואני חוזר אין כל סיכון להדבקה באף אחת מן הנסיבות שתארת. אף אחד לא מתעלם ממך אבל הכתובת שתתן לך עזרה זה לא אנחנו בשלב זה!!!
אנא חדלי לבלבל לנו את המוח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפניי שכבסתי את הגינס נגעתי בו - תגובה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)