בדיקת hiv 1+2 first

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת hiv 1+2 first
    אנונימי
    28/02/2013

הרופא הפנה אותי לבדיקה זו. מה ההבדל בין בדיקה זו לבדיקת elisa?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת hiv 1+2 first

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

אנונימי
    01/03/2013

תודה לעוזרים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת hiv 1+2 first - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    03/03/2013

הבדיקה היא בשיטת ELISA גם בבדיקה זאת אך היא משלבת בדיקה של נוגדנים עם בדיקה של הנגיף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוגיות נוספות בנושא

אנונימי
    04/03/2013

תודה על התגובה המהירה דוקוטור!!

אך יש לי שאלה נוספת.... נשלחתי לעשות בדיקת איידס לפני חודש ולאחר שבוע הרופא אמר לי שיש לבצע בדיקה חוזרת מסיבה טכנית מיכוון שלא היו פרטים שלי על המבחנה. הבדיקה הראשונה שביצעתי נקראה hiv 1,2 AB's. כמובן שביקשתי הפנייה חדשה והרופא הוציא לי את הבדיקה hiv 1+2 first . יש לציין שאלה היו שני רופאים שונים. השאלה שלי היא האם יש לי ממה לחשוש שמא הבדיקה הראשונה יצאה גבולית או חלילה חיובית ובגלל שהרופא לא רצה להלחיץ אותי אז הוא אמר שהבדיקה חזרה מבחינה טכנית?

דבר נוסף שלא הבנתי הוא שאמרת שהבדיקה בודקת נוגדנים אך גם את הנגיף? מזאת אומרת שנמצא נגיף ובודקים אותו ?

אני מאוד לחוץ וחרד ואשמח לתשובה מהירה ועניינית

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוגיות נוספות בנושא - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    06/03/2013

לא מסוגל לענות לך במקום הרופא שאמר לך מה שאמר. בדרך כלל ראוי וצריך להגיד לנבדק את כל האמת אבל איני יודע לומר בודאות לגבי המקרה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו