פרופסור בנטוביץ היקר!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופסור בנטוביץ היקר!!!!!!
    גלית
    28/02/2013

לגבי מה ששאלתי אותך על הדבקה דרך פצעים אחדד את שאלותיי:
    1.יש לי פצע מדמם בשפה שאינני יודעת את עומקו, אך הוא מדמם והדם יוצא החוצה ולעיתים נוזל..זה פצע שנוצר מיובש על השפתיים..והפצע אכן מדמם...אתמול נישקתי מישהו על הפנים ונישקתי אותו לשנייה על פצע מדמם שנזל ממנו דם, כי הוא התגלח בדיוק שבאתי והוא פצע את עצמו ונכנסתי להיסטריה, כי הרי מזה אומר, שהדם שלו שנזל מהפצע מהפנים, הוא דם טרי והפצע שלו דימם ממש ולא שמתי לב, רק אחרי שנישקתי אותו בפנים...אז הדם שלו בא במגע עם הפצע המדמם שלי בשפה...אז זה לא נחשב כמגע מסוכן? זה לא מגע של דם בדם? למה כתוב שאפשר להידבק דרך מגע בין שני פצעים מדממים? כתבת לי שאין סכנה להדבקה ואני רוצה לדעת מדוע בבקשה..כי אם הפצע שלי מדמם ממש בשפתיים ואני מנשקת אותו בפנים ויש לו פצע מדמם ממש שנוזל ממנו דם והדם שלו מתערבב עם שלי, נכנס לתוך הפצע, אין כאן כניסה של הדם שלו למחזור הדם שלי?
    הנשיקה בפנים הייתה קצרה...כמו נשיקה של מה עניינים ברוכים הבאים....אבל לשנינו היה פצעים מדממים.
    2. האם יש מצב שכמות גדולה של דם של נשא איידס עם עומס נגיפי גבוה יחדור לדמו של אדם בריא ולא תתרחש הדבקה? האם יש מצבים כאלה ולא נדבקים?
    3. שתי השאלות האחרות ששאלתי אותך הן נניח ונישקתי בפצע מדמם בגוף ואין לי פצע פתוח בשפתיים, אך יש לי חניכיים מדממות וכמות מסוימת של דם כתוצאה ממגע של שפתיי עם הפצע המדמם שלו, באה במגע עם הפה שלי והדם חודר לחלל הפה, כתבת שאין סכנת הדבקה ואני רוצה לדעת למה? הרי אם דם נגוע, נאמר כמות מסויימת נכנסת לפה ויש חניכיים מדממות אז הדם שלו לא חודר ככה למחזור הדם שלי, דרך זה שנישקתי אותו וכמות דם נכנסה לי לפה... וגם אותה שאלה לגבי זרע, אם מישהו נוגע בזרע שלו ושם לי אותו במגע ידני על פצע פתוח מדמם, מדוע אין כאן סכנת הדבקה? הרי כמות של זרע נכנסת ככה ישירות למחזור הדם...
    אנא ממך עשה לי סדר בדברים, כי אני לא ישנה כבר כמה לילות ואני במצוקה נוראית.
    האם על סמך כל התיאורים, אני יכולה לישון טוב בלילה ולא לחשוש מהדבקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופסור בנטוביץ היקר!!!!!!

הוספת תגובה

• פרופסור בנטוביץ היקר!!!!!! - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    03/03/2013

גם מן התאור שלך לא מדובר בנזילה של כמות גדולה של דם לא ממך ולא מבן זוגך. כל מה שתואר עד היום בספרות לא תעד בשום אופן הדבקה בדרך שתארת ובנסיבות כאלה. דרושה כמות גדולה של דם משני הצדדים ופצע ממש פתוח. זה לא עניין תאורטי אלא פרי של תצפיות ממושכות. לדאבוני אין לי מה להוסיף לך יותר מלבד לומר לך שאם זה ממשיך להטריד אותך אז תפני לטיפול נפשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו