מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת PCR אחרי 3 חודשיםבלי שם03/03/2013
שלום רב ברצוני לדעת האם אני יכול להסתמך על בדיקת pcr שנעשתה באופן פרטי לגילוי נשאות(כלומר במקום בדיקת אלייזיה) לאחר 3 חודשים ידוע לי שבדיקת נוגדנים משולבת קומבו היא הבדיקה המקובלת אבל מה לגבי בדיקת pcr האם אני יכול להסתמך על תשובה שקיבלתי לאחר 3 חודשים מהמגע החשוד אני שואל מכמה סיבות
1. קראתי שבדיקת pcr בודקת עומס נגיפי ולפי מה שקראתי בפרק זמן של 3 חודשים אין מספיק עומס נגיפי שיבוא ליידי ביטוי בבדיקה
2. קראתי גם שבדיקת pcr בודקת בדיקה איכותית אם אכן התרחשה הדבקה שזה לפי מה שהבנתי לא קשור לעומס נגיפי או כן
בכול אופן רציתי לדעת לאור 2 הסיבות האלה ובכלל האם בדיקה זאת אמינה ואפשר להיות בטוח בה לאחר תקופה של 3 חודשים
אני מבקש בכול לשון של בקשה להתיחס לשאלה הזאת של ה pcr כי אני כבר ממש עובד עצות ולא רגוע לגבי בדיקת הנוגדנים המשולבת
בתודה והערכה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת PCR אחרי 3 חודשים - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`03/03/2013בדיקת הPCR רגישה מאוד לגילוי הנגיף ולכן אם היא שלילית פירושה החד משמעית שאין אתה נושא את הנגיף. אין הגיון להפוך אותה לבדיקה השגרתית לגילוי נשאות בגלל המחיר שלה , הסיבוך היחסי שבביצועה ורגישות היתר שלה שיכול להביא לבדיקות חיוביות מטעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה בבקשה בעינין
ללא שם04/03/2013אז גם בפרק זמן של 3 חודשים הבדיקה הזאת תיהיה אמינה באופן חד משמעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה בבקשה בעינין - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/03/2013כן בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)