כל התסמינים האפשריים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל התסמינים האפשריים
    רוני
    03/03/2013

שלום
    אני בת 31, ומזה כשנתיים וחצי אובססיבית לגבי מחלת האיידס לצערי.
    הכל התחיל מביקור במרפאה שכלל זריקות ובדיקות דם - כעשרה ימים לאחר מכן לערך - חליתי מאוד - בלוטת הרוק שלי התנפחה ויחד איתה גם בלוטות הלימפה בצוואר וחצי מהפנים שלי התנפחו עד כדי צורך בלקיחת סטרואידים.
    מאז ועד הלום הופיעה בלוטת לימפה נפוחה בצוואר בצד ימין שהתגלתה בבדיקת אולטראסאונד - הבלוטה לא כואבת ולא שינתה גודלה מאז.
    כשלושה חודשים אחרי המאורע - התחלתי לחוש בגוף זרמים, קפיצות שרירים, שריפות בידיים וברגליים - כל זה קיים עד היום ואף מלווה בתנועות לא רצוניות של הידיים - בעיקר האצבעות.
    על הלשון החלו להופיע כתמים לבנים - לא מלווה בשום כאב
    לבסוף לאחר שנתיים של חרדות אינסופיות אזרתי אומץ וביצעתי את הבדיקה המרפאה האזורית וזו נשלחה לרמבם- וחזרה כשלילית - בנוסף וידאתי טלפונית עם המעבדה עצמה.
    במהלך השנתיים הופיעו תופעות מוזרות כמו שלשולים שנמשכו כחודשיים ומבדיקת צואה התבררו כנגיף cdff ....
    אמנם הבדיקה כבר חזרה כשלילית אך התסמינים מוסיפים להגיע
    הלשון התמלאה ביותר כתמים לבנים
    בשבועיים האחרונים גם החלה לי פטרת בציפורני הידיים (העור מתחת לציפורן קשה)
    וממישוש הצוואר שלי גיליתי בלוטה קטנה שאינה כואבת מתחת ללסת...
    תסמין נוסף הוא קושי במאמץ - מרגישה שפתאום קשה לי לעלות מדרגות ... הכל משתולל אצלי וחסר מנוחה
    מה עליי לעשות ?
    בבקשה תענו לי - אני מרגישה שעולמי חרב עליי
    האם ייתכן שתוצאות הבדיקה מרמבם שגויות ?
    בבקשה תענו לי אני בחרדות נוראיות ומרגישה שעולמי חרב עליי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל התסמינים האפשריים

הוספת תגובה

• מקפיצה את ההודעה-בבקשה תענו לי ד"ר

רוני
    04/03/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל התסמינים האפשריים - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    06/03/2013

שלום רב, אני מאוד מתרשם ממצבך ומן התאורים שלך שאת מצוייה במצוקה קשה. דבר אחד אפשר בודאות לומר - אין לך ולא היתה אצלך הדבקה בנגיף האיידס!! התאורים כולם לא מבטלים את העובדה שהבדיקה שהינה אמינה בהחלט יצאה שלילית.
    כיום אין לי אפשרות לומר לך מה המחלה שממנה את סובלת , לשם כך צריך לראות ולבדוק אותך ורצוי מאוד שיהיה זה רופא פנימי מנוסה שיטוכל לראות את כל התמונה. אני בטוח עם זאת שבעייה מרכזית אצלך היא החרדה מאיידס ואת זה בדרך כלל לא ניתן לרפא מיד אלא יש צורך בטיפול נפשי שיכול לקחת זמן. אני מאוד ממליץ שתעשי את שני הדברים גם יחד- תגשי לרופא פנימי ותפני לטיפול נפשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו