מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהבני04/03/2013
עשיתי 2 בדיקות בוועד לאיידס בתל אביב. אחת אחרי 50 יום והשניה אחרי 53 יום. שתי הבדיקות לאותו מקרה ושתיהן שליליות. עשיתי לפני 40 יום בערך בדיקת דם בקופת חולים שלי. עכשיו בימים האחרונים אני מקורר עם נזלת. יכול להיות שהנזלת היא תסמין לאיידס שאולי האחות בקופת חולים הדביקה אותי בזמן שלקחה לי דם ? או אולי הבודק בוועד לאיידס הדביק אותי באיידס כשלקח לי דם ? או שאין בכלל קשר לנזלת ולאיידס ואני בפניקה ובחרדה מיותרת ? יש מצב או סיכוי שמישהו מהגופים הוועד או בקופת חולים הדביק אותי באיידס בזמן לקיחת הדם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר חשוב, מבקש לענות...
בני04/03/2013הנזלת היא שקופה , אבל מאוד דביקה , נמתחת כמו גומי ? זה מראה על נזלת כסימפטום של איידס ? בכלל הגופים שבהם נבדקתי , הוועד לאיידס בתל אביב (בדיקת איידס )
וקופת חולים כללית שם בצעתי בדיקת דם שגרתית, יש מצב או סיכוי שבהם נדבקתי ? ראיתי בעבר תשובות , פה בפורום שטין כל קשר לנזלת ואיידס ? אין לי חום, גם לא היה לי וגם לא כאב אחר ...יכול להיות שאחרי 40 יום יתפתחו תסמינים , כנזלת שקופה ודביקה ? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ למעלה
בני04/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/03/2013אין כל מצב שכזה!! אתה אכן בחרדה ואין כל קשר להדבקה באיידס לנוכח מה שעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אין קשר ?
בני06/03/2013אז אין קשר בין הנזלת לאיידס ? דוקטור לורבר ענתה פה בעבר שאין כל קשר בין נזלת לאיידס. אז הבדיקות שעשיתי בוועד לאיידס בתל אביב אחרי 50 ו 53 יום הם בזמן תקין ? ואפשר להירגע מהחשש שהאחות שלקחה לי דם בקופת חולים לביצוע בדיקות כלליות הדביקה אותי או שהדבקתי באיידס ? תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם טעם לוואי ברוק, מלוח..
בני06/03/2013זה מה נזלת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אין קשר ? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`10/03/2013אפשר בהחלט להרגע ואין כל קשר לאיידס או חשש להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)