מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוצה וחרדהאנונימית04/03/2013
ביצעתי לפני כחודש וחצי בדיקה בוועד למלחמה באיידס, התוצאה הייתה שלילית. לאחר כ-3 שבועות הופיעה לי פריחה בגוף , כעת יש לי כאבי גרון וקשיי נשימה.
האם ייתכן והתרחש מצב שבו השתמשו במחט משומשת? האם קרו מקרים כאלו ?
לבצע בדיקה חוזרת?
אני בלחצים רבים וחרדה ומאוד קשה לי להתנתק מזה או לא לחשוב על כך.
אודה לתשובתם ועזרתכם בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה מעלה, אנא תשובתכם בבקשה
אנונימית05/03/2013בנוסף גם התחיל לצאת מין פצע בפה.. האם יש קשר בין כל אלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה איתך
ליאור06/03/2013גם אני סובל מחרדה בידיוק כמוך, גם אני לפני חודש עשיתי בדיקות בוועד, ואני עוד ראיתי בעניים שלי שהמחט חדשה ואני עדיין בחרדות... חודש של גהנום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה וחרדה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/03/2013אין מצב כזה וכל מה שאת סובלת ממנו היא חרדה שבה ראוי שתטפלי בעזרת מטפל/ת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לחוצה וחרדה06/03/2013פרופ' , תודה רבה על המענה שלך. אני בהחלט שוקלת זאת. אי אפשר לתאר עד כמה שזה קשה ,במיוחד שכל תסמין מעלה את המחשבות על כך.
ליאור- בהחלט מזדהה איתך, נקווה שהחרדות ייפסקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
ליאור06/03/2013תודה לך מקווה שגם לך יעבור, הקטע הכי מעצבן זה שאני בטוח שאם אני יגש לבדיקה לאחר 7 שבועות אני יצא שלילי...אבל זה עדיין לא מונע ממני כל היום לחשוב על איידס ולחפש כל היום דברים בגוף שלי.
ממליץ לך לא להתייחס לתסמינים כי תכלס גם אם יש לך את כל התסמינים שכתובים באינטרנט במדויק זה לא אומר כלום,
מחרדתי לחדתית ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)