מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובהאינני טרול06/03/2013
תגובה למוחק/ת ההודעה שפרסמתי פה על לינזי נשאית HIV במשך 22 שנה ללא טיפול רפואי, וכעת נלחמת על כך שגם בנה לא יקבל טיפול. אני מאמין שלא חרגתי מנהלי הפורום, אבל אני מכבד את זכותכם למחוק את ההודעה (וגם את זו).
יכולתם לתת תגובה מקצועית ועניינית לנושא מדוע אדם חי במשך שנים רבות ללא טיפול, אבל בחרתם שלא. אולי כדי לא להראות מקרים כאלה שאנשים לא יחששו לקבל את הקוקטייל. אבל שורה תחתונה, בחרתם להתעלם ממקרה שקיים. וככה אני מאמין שעובדת המערכת הרפואית, משתדלת להסתיר מידע מהחולים. חולה לא צריך לראות את כל המידע, גם אם הוא קיצוני?.
אני מאמין שהמדע טועה לפעמים, קחו למשל את זוכה פרס הנובל הישראלי לחקר הגבישים שהוכיח לעולם שהוא טועה ועוד קיבל פרס נובל על כך. קטוני מלחוות דעות על ענייני איידס. יכול מאוד להיות שאני טועה בגדול, כי אינני מדען או רופא. אבל אני מאמין שעוד עשרות שנים, יגלו המדענים ש-HIV אינו גורם לאיידס וכל הטיפולים במחלה הזו הם לא יותר מאשר "הקזת דם". שוב, יכול להיות שאני טועה בגדול. אבל לא טרחתם להעמיד אותי על טעותי.
מחיקה נעימה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופססס...תתעלמו מהתגובה
חיוטלה06/03/2013לא מחקתם את ההודעה וכל הכבוד.
סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)