פרופסור יקר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופסור יקר..
    גלית
    06/03/2013

בעלי איש מבוגר ולא כל כך בריא והיום הוא היה במרפאה של כללית ומישהו יצא מהתא שירותים ובעלי נכנס ישר אחריו סגר את הדלת ונעל ואז הוא הרגיש שכל הידיים שלו דביקות ולא ממש התייחס..סליחה על הבוטות ואז הוא השתין וכשהוא חזר הביתה הוא סיפר לי את הסיפור ונכנסתי להיסטריה.. כי אם הוא הרגיש מלא נוזל דביק בדיוק אחרי שההוא יצא, אז סביר להניח שאותו אחד עשה מעשים עם עצמו בשירותים וגמר ונוזל הזרע נגע בידית ובכל הדברים שבעלי נגע ואז שבעלי נגע הוא הוציא את איבר מינו על מנת להשתין, מה שאומר שהוא נגע באיבר מינו על מנת להשתין והיה מגע של הזרע עם איבר המין וגם באיזור הכיפה... האם כך חלילה הוא יכול להידבק באיידס? אני בהיסטריה..הרי אם נוזל הזרע בה במגע עם הכיפה של איבר המין אפשר להידבק לא? כך זה בעצם חודר פנימה?
    אנא ממך אמור לי מה דעתך על מנת שאוכל לישון בשקט בלילה....
    אני מזכירה לך בעלי נכנס ישר אחרי שההוא יצא מה שזה אומר שאם עהוא עשה מעשים עם עצמו האדם שהיה שם, אז הזרע היה ממש טרי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופסור יקר..

הוספת תגובה

• פרופסור יקר.. - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    10/03/2013

גם אם היה מגע של זרע עם איבר המין הסיכוי להדבקה אפסי
    צריך להיות מגע ממושך של חדירה ולא רק מגע
    על פי תיאורך המפורט נראה לי שאין כל סיבה לחשש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו