מין אוראלי לא מוגן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אוראלי לא מוגן.
    ירון
    13/03/2013

שלום

לפני חודשיים אספתי זונה מתל ברוך.. שבסוף התבררה כקוקסינלית.. לא יודע מה עבר לי בראש, אבל החלטתי ללכת עם זה... האקט המיני כלל מין אוראלי הדדי לא מוגן אך ללא שפיכה משני הצדדים.. והסתיים באנאלי עם קונדום שאני חדרתי אלייה..

כפי שאתם יודעים, חוקי מרפי חלים גם במקרים הללו, ולאחר כחודש פתחתי מחלת חום של חום ממושך למשך 5 ימים.. הרופא על פי בדיקות דם קבע שזה ויראלי.. המחלה עברה..

אני יודע שהסיכויים להדבקה שכזאת ועוד ללא שפיכה נמוכים מאד.. וזאת בהנחה שאותה קוקסינלית אכן נשאית... אם נניח כמקדם בטחון שהיא אכן נשאית (היא נראתה בריאה אז מם הסתם בעלת עומס ויראלי לא גבוה במיוחד),מהם סיכויי ההדבקה והאם עליי להבדק לפני שאני מקיים יחסים לא מוגנים עם בת זוג חדשה שלאחרונה הכרתי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אוראלי לא מוגן.

הוספת תגובה

• מין אוראלי לא מוגן. - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    17/03/2013

לא ברור מהי השאלה. מכל מקום למרות שעל פי התאור לא היתה חדירה ללא קונדום ולכן הסיכון היה קטן מלכתחילה, אני ממליץ על בדיקה לגילוי נשאות שבעה שבועות לאחר החשיפה הזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו