מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה!עדי14/03/2008
האם היו מקרים של הדבקה במכוון?
ת'אמת אני קצת חרד.
לאחרונה, יש לי מעין חשש שחולה ינסה בכוונה לפגוע בי (לדוגמא: באירועים חברתיים, מסיבות, מקומות ציבוריים ועוד).
למשל: אתמול הייתי באירוע (חתונה), עמד לידי אדם שאיני מכיר. ההתנהגות שלו הייתה משונה.
קצת הפחיד אותי. אחרי כמה דק', איני זוכר אם קילפתי פצע יבש בגב היד, הבחנתי בפצע פתוח.
האם יכול להיות שדקר אותי בכוונה?
אודה על קבלת תשובה.
לא רק זאת, קראתי באינטרנט איפשהו, שבאירופה היו מקרים.
תודה. עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד''ר ננסי אגמון לוין14/03/2008עדי שלום,
נדמה לי שכבר ענינו לך - והתשובה היא לא!!!!!!!!!!!!!!!!!
בכדי להדבק באיידס צריך לקיים מגע מיני לא מוגן - מלא, עם נשא. או לקבל עירויי דם מזוהם.
שמישהו ידביק בכוונה? - זה קשה מאוד טכנית בהשוואה לנגיפים אחרים, אולי אם נשא ישאב לעצמו מזרק של דם ו"יתקע" אותו לגוף של אדם אחר יש סיכוי שהוא ידביק אותו.
לתופעה שאתה סובל ממנה קוראים איידס-פוביה, והיא מפריעה מאוד לאיכות חייך, אנא פנה לרופא המשפחה והוא יכוון אותך הלאה, כיצד ניתן להוריד את רמת החרדה ולשפר את איכות החיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לחרדה
עדי15/03/2008לא ברור לי מניין צץ הפצע על היד, הדבר מלחיץ אותי.
יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע על היד,
ד''ר ננסי אגמון לוין15/03/2008לא!!
פצע תקיפה - כלומר שנגרם על ידי אדם אחר בכוונה - הוא לרוב כזה שלא יהיה ספק לגביו וככל הנראה לא יהיה בכף היד.
אנא פנה לרופא המשפחה, הוא בוודאי יוכל לייעץ לגבי הפצע כאשר יראה אותו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)