חרדה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה!
    עדי
    14/03/2008

האם היו מקרים של הדבקה במכוון?
    ת'אמת אני קצת חרד.
    לאחרונה, יש לי מעין חשש שחולה ינסה בכוונה לפגוע בי (לדוגמא: באירועים חברתיים, מסיבות, מקומות ציבוריים ועוד).
    למשל: אתמול הייתי באירוע (חתונה), עמד לידי אדם שאיני מכיר. ההתנהגות שלו הייתה משונה.
    קצת הפחיד אותי. אחרי כמה דק', איני זוכר אם קילפתי פצע יבש בגב היד, הבחנתי בפצע פתוח.
    האם יכול להיות שדקר אותי בכוונה?
    אודה על קבלת תשובה.
    לא רק זאת, קראתי באינטרנט איפשהו, שבאירופה היו מקרים.
    תודה. עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה!

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר ננסי אגמון לוין
    14/03/2008

עדי שלום,
    נדמה לי שכבר ענינו לך - והתשובה היא לא!!!!!!!!!!!!!!!!!
    בכדי להדבק באיידס צריך לקיים מגע מיני לא מוגן - מלא, עם נשא. או לקבל עירויי דם מזוהם.
    שמישהו ידביק בכוונה? - זה קשה מאוד טכנית בהשוואה לנגיפים אחרים, אולי אם נשא ישאב לעצמו מזרק של דם ו"יתקע" אותו לגוף של אדם אחר יש סיכוי שהוא ידביק אותו.
    לתופעה שאתה סובל ממנה קוראים איידס-פוביה, והיא מפריעה מאוד לאיכות חייך, אנא פנה לרופא המשפחה והוא יכוון אותך הלאה, כיצד ניתן להוריד את רמת החרדה ולשפר את איכות החיים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לחרדה

עדי
    15/03/2008

לא ברור לי מניין צץ הפצע על היד, הדבר מלחיץ אותי.
    יש סיבה לדאגה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצע על היד,

ד''ר ננסי אגמון לוין
    15/03/2008

לא!!
    פצע תקיפה - כלומר שנגרם על ידי אדם אחר בכוונה - הוא לרוב כזה שלא יהיה ספק לגביו וככל הנראה לא יהיה בכף היד.
    אנא פנה לרופא המשפחה, הוא בוודאי יוכל לייעץ לגבי הפצע כאשר יראה אותו.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו