בדיקת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם
    חוששת
    22/03/2013

היי,
    אתמול ביצעתי בדיקת דם הכוללת גם ספירת דם. מתוצאות הבדיקה כמה מהערכים היו מחוץ לטווח הנורמה. כשקראתי באינטרנט מה עלול לגרום לירידה בערכים מסוימים, בכל אחד מאתרי האינטרנט קשרו את התופעה בעיקר לנגיף ה- HIV.

מדובר ב:
    LYM - 17.8
    LYMP.abs - 0.8

יש לציין שערכתי את הבדיקה ביום שבו התחיל אצלי צינון וכאבי גרון קלים (היום יום למחרת הצינון חלף והשאירו מזכרת רק את כאבי הגרון:)). כמו כן יש לציין שאני לא בהריון (עוד סיבה אפשרית לירידה בערכים אלו) ואין אני יודעת אם זה קשור (מעולם זה לא השפיע על ספירות הדם שלי קודם) אבל אני סובלת מבעיה הורמונאלית לרוב ערכי הטוסטסטרון שלי מעט גבוהים מהנורמה (2.8) ובבדיקה האחרונה נמצא גם שערכי ה- TSH שלי מעט נמוכים (0.53).

יתר מרכיבי הדם שלי בבדיקת ספירת הדם בטווח הנורמה וכך גם לגבי הבדיקה ההורמונלית. האם אני אמורה לחשוש מנגיף ה- HIV ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם

הוספת תגובה

• בדיקת דם - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    23/03/2013

אין כל קשר בין מה שאת מתארת והדבקה בנגיף. הסטיות הללו הן קורות כל הזמן אצל אנשים בריאים לחלוטין אז אין לקשור אותם באיידס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו