חשש להידבקות בHIV - סימפטומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להידבקות בHIV - סימפטומים
    קרן
    24/03/2013

שלום

אני בת 26, לפני כשלושה שבועות קיימתי יחסי מין לא מוגנים בחו"ל (פעם אחת)

לפני כמה ימים הופיעו לי פצעים על הלשון, היו לי משלשולים ואתמול קמתי בלילה עם זיעה קרה. כו כן ירדתי המון במשקל ואני סובלת מנדודי שינה.

האם הסימפטמים מעידים על הידבקות בנגיף?

תוך כמה זמן מיום קיום יחסי המין הלא מוגנים ניתן לעשות בדיקות HIV?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשש להידבקות בHIV - סימפטומים - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    24/03/2013

הסימנים שאת מתארת אינם מעידים על הדבקה ב-HIV! את סובלת קרוב לודאי מחרדה הקשורה בארוע ההוא שמכניס אותך לאי שקט ואם ימשיכו כדאי מאוד להעזר בטיפםול נפשי. לגבי הבדיקה -על מנת לשלול הדבקה יש לבצע הבדיקה שבעה שבועות לאחר החשיפה. ניתן לבצע גם אחרי שלושה שבועות אבל אם היא שלילית זה עדיין לא שולל הדבקה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה המהירה והמרגיעה

קרן
    24/03/2013

אולם, קיום יחסי המין הלא מוגנים (הקונדום נקרע) היו באפריקה עם בחור אפריקאי.

הקונדום נקרע ולקח מס' שניות עד שהבנו את זה ומיד הפסקנו. אני לא יודעת אם הוא נשא, אני בכלל לא מכירה אותו.

אני מאוד מאוד לחוצה והסיבה שאני רוצה לדעת מוקדם אם נדבקתי היא שקראתי על טיפול חדשני בפריז שאם מגיעים אליו 10 שבועות מיום ההדבקות יש סיכוי להעלים את הנגיף

מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול חדש

צבי בנטואיץ
    27/03/2013

כפי שאמרתי בתשובתי הקודמת מה שחשוב שתבצעי את הבדיקה שבעה שבועות לאחר החשיפה ואם את רוצה להרגע באופן חלקי -אחרי שלושה שבועות.
    לגבי הטיפול שמעלים את הנגיף-לדאבוני אין דבר כזה בנמצא בינתיים למעט אותו מקרה מפורסם שיה חולה בלויקמיה שאז עשו אצלו דברים מאוד מיוחדים שאינם רלבנטיים במקרה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו