מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להידבקות בHIV - סימפטומיםקרן24/03/2013
שלום
אני בת 26, לפני כשלושה שבועות קיימתי יחסי מין לא מוגנים בחו"ל (פעם אחת)
לפני כמה ימים הופיעו לי פצעים על הלשון, היו לי משלשולים ואתמול קמתי בלילה עם זיעה קרה. כו כן ירדתי המון במשקל ואני סובלת מנדודי שינה.
האם הסימפטמים מעידים על הידבקות בנגיף?
תוך כמה זמן מיום קיום יחסי המין הלא מוגנים ניתן לעשות בדיקות HIV?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להידבקות בHIV - סימפטומים - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/03/2013הסימנים שאת מתארת אינם מעידים על הדבקה ב-HIV! את סובלת קרוב לודאי מחרדה הקשורה בארוע ההוא שמכניס אותך לאי שקט ואם ימשיכו כדאי מאוד להעזר בטיפםול נפשי. לגבי הבדיקה -על מנת לשלול הדבקה יש לבצע הבדיקה שבעה שבועות לאחר החשיפה. ניתן לבצע גם אחרי שלושה שבועות אבל אם היא שלילית זה עדיין לא שולל הדבקה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה והמרגיעה
קרן24/03/2013אולם, קיום יחסי המין הלא מוגנים (הקונדום נקרע) היו באפריקה עם בחור אפריקאי.
הקונדום נקרע ולקח מס' שניות עד שהבנו את זה ומיד הפסקנו. אני לא יודעת אם הוא נשא, אני בכלל לא מכירה אותו.
אני מאוד מאוד לחוצה והסיבה שאני רוצה לדעת מוקדם אם נדבקתי היא שקראתי על טיפול חדשני בפריז שאם מגיעים אליו 10 שבועות מיום ההדבקות יש סיכוי להעלים את הנגיף
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול חדש
צבי בנטואיץ27/03/2013כפי שאמרתי בתשובתי הקודמת מה שחשוב שתבצעי את הבדיקה שבעה שבועות לאחר החשיפה ואם את רוצה להרגע באופן חלקי -אחרי שלושה שבועות.
לגבי הטיפול שמעלים את הנגיף-לדאבוני אין דבר כזה בנמצא בינתיים למעט אותו מקרה מפורסם שיה חולה בלויקמיה שאז עשו אצלו דברים מאוד מיוחדים שאינם רלבנטיים במקרה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)