שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מיטל
    25/03/2013

לפרופסור שלום
    אתמול שכבתי בפעם הראשונה עם בחור שהכרתי.
    הייתי לקראת סיום המחזור שלי.השתמשנו בקונדום.השאלה שלי לגבי מה שהיה לפני כשאוננתי לבחור,הידיים שלי היו במצב של יובש רב,חריצים וחתכים.ובגב היד היה לי גם חתך כזה מהחובש שנראה מאוד אדום מבפנים.באותו הזמן הרגשתי רטיבות בקצה של האיבר מין שלו.אם היה איזה מגע בין הנוזל הזה לחתך שלי ביד באותו הזמן,יש לי אפשרות להידבק ככה? וגם לגבי המחזור שעמד להסתיים,גם אם נשאר לי קצת באותו הזמן והיה את הקונדום זה עדיין בטוח?
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תוספת קטנה לשאלתי

מיטל
    25/03/2013

לפרופסור,עוד משהו שרציתי להוסיף.היה לי מן גירוי כזה על העור,אולי מהגילוח אצלי באיבר המין והבחור נגע בי באיזור לפני ובזמן החדירה.זה עדיין בסדר מהבחינה שאולי היה לו קצת מהנוזל באותו הזמן על האצבע ראיתי לגבי המחזור שהדימום התחדש לו...היום,האם באמת הקונדום מגן במצב של דימום?
    תודה רבה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    01/04/2013

בכל התאורים שלך אין כל סכנה ואין אפשרות להדבק!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו