מתחנן לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחנן לתשובה
    אמיר
    26/03/2013

הייתי עם אותו גבר פעמים המין האנאלי היה מוגן הוא היה הנחדר המין האורלי הוא היה מוגן ואני לא הוא ירד לי ולא הייתי עם קונדום אבל אחרי חודשים יש לי יובש בפה ובצדי הלשון מראה גלי כזה והרגשה שיש לי שערות בפה ואני מאוד מבוהל ויש לי כבר שבוע כאבי ראש בבקשה תענו לי דחוף כי אם זה ימשך אני לא אשרוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתחנן לתשובה

הוספת תגובה

• מתחנן לתשובה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    01/04/2013

אם מה שאתה מתאר לגבי יחסי המין שקיימת נכון אין כל מקום לדאגה וגם חרף כל הסימנים שאתה מתאר! אני מציע לך בכל זאת ללכת להבדק בעיקר כדי לחסוך לך מחשבות שוא מיותרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחנן לתשובה

אמיר
    02/04/2013

פרופסור בבקשה שכחתי להוסיף אחרי חודש מהמגע הופיעו אצלי סימני שיניים בצידי הלשון הם כבר חודש ולא עובר לי האם אלה הם סימנים ל hiv ואני כבר שבוע עם כאבי ראש אבל כאב הראש לאט לאט עובר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחנן לתשובה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    03/04/2013

אין כל סכנת הדבקה לפי התיאור שלך
    אם אתה בכל זאת רוצה לדעת את מצבך, וזה מומלץ מאד, לך להיבדק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו