מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תענו אני נואשדוד08/04/2013
עברתי ברחוב ועף לי קונדום על הפנים עף לי על השפתיים הרגשתי רטוב האם יש חשש להדבקה בנוסף הורדתי אותו עם הידיים ויש לי בידיים חתכים ובדיוק הנוזל נגע בהם האם יש חשש בבקשה אני לחוץ הייתי עם גרביים וכשהעפתי אותו מעליי גם דרכתי עליו עם הגרביים וכשהגעתי לבית אחרי שעה הורדתי את הגרביים והחלפתי תחתון האם במידה והתחתון נגע בגרביים שהיו עם נוזל ואז בדיוק בפתח השופכה ובחור הישבן יש חשש? וגם יש לי פצע ברגל הרגשתי עליו רטוב מהקונדום זה היה באזור של זונות נרקומניות יש חשש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו אני נואש - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/04/2013מכל מה שתארת אין כל חשש להדבקה. כל מה שאתה מתאר היא חרדה מפני הדבקה ואין כל סיבה לדאגה אמיתית ומבוססת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
