שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מיטל
    17/04/2013

שלום
    שאלתי היא לגבי מין אוראלי שהיה לי עם בחור(זאת לא הפעם הראשונה שלנו).החדירה היתה מוגנת.אבל לפניה עשיתי לבחור מין אורלי וגם זמן מה אחרי שסיים,הוריד את הקונדום,ניגב את עצמו ואח״כ עשיתי לו שוב.היו איזה פעמיים שלוש שהרגשתי מן טעם כזה בפה שלי,נראה לי את הנוזל המקדים.ניסיתי לנגב אבל אני לא בטוחה שלא נבלע לי מזה גם קצת. מה מידת הסיכון שקיימת במין אוראלי לא מוגן,והאם יש לי ממה לחשוש ולמהר לעשות את הבדיקה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    17/04/2013

לא אין לך ממה לחשוש שכן ממילא הסיכוי להדבק ממין אוראלי הוא מאוד קטן וקורה רק כאשר ישנה בליעה של חומר רב שמכיל הרבה נגיף וגם אז זה כנראה במקרים מועטים עד כמה שהעניין מדווח. סיכומו של דבר אין לך מה לחשוש והסיכוי להדבקה על פי התאור שלך זניח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

מיטל
    17/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו