מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יכול להיות דבר כזה שאחריי יומיים הנגיף לא ימות כי הוא נמצא בסביבה לחה או רטובה?ד``ר מרגלית לורבר05/05/2013
כבר אמרו לי בועד שלא ניתן להדבק כך אך בכל זאת אשמח לתשובה של רופא
בקרתי חבר במכבסה שלא ובזמן שדברנו נשענתי על חבילות של כביסה ארוזות
אחת השקיות הייתה קרועה ובצבצו משם מגבות
בהמשך הוא שאל את אחד העובדים איפה הכביסה של..... תקליטן מוכר שיש לו את הנגיף(לא יודעת אם חולה או נשא)
ומאותו רגע חשכו עיני,מיד הלכתי הבייתה ונגבתי את הרגליים במגבונים כדי לראות שאין אפילו טיפת דם ולא חשבתי באותו רגע על נוזל הזרע.
לאחר מכן איני זוכרת אם נגעתי לעצמי בפנים בעין או בפה.
מרוב לחץ השארתי את המגבונים בתוך שקית בתיק ואפילו חשבתי ללכת לבית חולים
בשכנוע של בעלי לא הלכתי ואחריי יומיים בעלי הנחמד רצה להוכיח לי שאין כלום על המגבונים והוציא אותם מהתיק. בגלל שהיו הרבה מגבונים ביחד הם לא יתייבשו והיו עדיין לחים תעקתי עליו שישטוף ידיים ותוך כדי שהוא שוטף הוא מעיף עליי מים מהידיים שנגעו במגבונים.
קראתי באינטרט על דרכיי ההדבקה ועל חייו של הנגיף מחוץ לגוף והיה כתוב באתר של הועד שהנגיף מפסיק להיות מדביק לחלוטין כאשר הנוזל מתייבש. מה שאומר שאם המגבונים לא יתייבשו אז גם הנוזל לא התייבש.
יכול להיות דבר כזה שאחריי יומיים הנגיף לא ימות כי הוא נמצא בסביבה לחה או רטובה?
מצטערת שזה מאוד ארוך אני לא ישנה כבר שלושה ימיים ולא יודעת מה לעשות
זה שבאתי במגע אם מגבות של אדם שיש לו בודאות איידס מפחידה אותי ברמות שאין לתאר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה משהו
דנה05/05/2013רוצה רק להוסיף שאחרי שבעלי התיז עליי את המים-אחריי שנגע במגבון, נגבתי את זה במגבת ומיד נכנסתי לשטוף את עצמי, ושיצאתי נגבתי את הגוף באותה מגבת גם את האזורים האינטימיים. אציין שאני סובלת מטחורים שמלווים בדם ונגבתי גם את איזור פי הטבעת. מרגישה שכל הבית שלי מזוהם ולא יודעת מה לעשות בבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר אחרון
דנה05/05/2013נוזל הזרע יותר מדבק מאשר דם? ממה שקראתי פה אתם שוללים הדבקה שמדובר בדם שעף לפה וכאשר מדובר בזרע אתם אומרים שיש חשש קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`05/05/2013בכל הנסיבות שאת מתארת אין כל אפשרות של הדבקה. מה שברור שאת בחרדה קשה שאינה קשורה כלל בסיכוי האובייקטיבי להדבק!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור
דנה06/05/2013בלי שום קשר לחרדות ולמקרה שתארתי אשמח לדעת כמה זמן יכול הנגיף להיות מחוץ לגוף האדם?
האם נוזל זרע או דם שהיו על מגבונים סגורים בתוך שקית יכול לשרוד אחרי יומיים?
המגבונים נשארו קצת לחים ולא התייבשו ממש כי היו בתוך שקית סגורה ובמקום מוצל
והתשובה שקבלתי בועד היא שכאשר הנוזל מתייבש הנגיף מפסיק להיות מדביק לחלוטין
ומה קורה במצב שתיארתי כאשר הנוזל לא מתייבש לחלוטין? זה אומר שהנגיף יכול לשרוד במשך יומיים?
אשמח לקבל תשובה על השאלה ולא על המקרה הספציפי-מרגישה שכל הבית שלי מזוהם כולל בעלי שנגע במגבונים האלה ואחריי זה שכב איתי(נגע באיבר מינו ואז נכנס אלי אחריי שנגע במגבונים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה את צריכה ללכת לטיפול פסיכולוגי
שי07/05/2013הדוקטור צודק יש לך חרדה ממש לא הגיונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ימית10/05/2013אני לא מצליחה לקבל תשובה על השאלה שלי,כאשר מנגבים נוזל זרע במגבונים ולמחרת המגבון עדיין לך זה אומר שהנגיף עוד חי
ממה שרושמים בכמה אתרים הנוזל מפסיק להיות מדבק כאשר הנוזל מתייבש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקוונה הייתה ללח
דנה11/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגיל מתעלמים
דנה17/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
אירה18/05/2013חמודה, מנסיון, את סובלת מחרדה חמורה.
את חייבת לקבל טיפול לפני שאת שוקעת בתוך בפורום הזה וחפירות באתרים אחרים.
הפורום הזה היא לא הכתובת הנכונה בשבילך. את צריכה פסיכולוג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`20/05/2013אכן מה שאת צריכה זה טיפול נפשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)