שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עידו
    07/05/2013

לפני יומיים קיימתי יחסי מין עם עוד שני גברים. אחד מהם חדר אלי עם אותו קונדום שבו הוא חדר (בקצרה יחסית) לבחור השני לפניי. היה נראה שהקונדום לא מלוכלך או רטוב במיוחד, אבל מן הסתם אני לא יכול להיות לגמרי בטוח בזה. אני מאוד מתחרט על זה וכמובן שבכל מקרה אעשה בדיקה בעוד חודשיים, אבל רציתי לשאול מה הסבירות להדבקה, מהם התנאים כדי שתתרחש הדבקה במקרה כזה, והאם עלי לבקש טיפול מונע (עוד לא עברו 72 שעות מהמקרה).
    בנוסף, פחות מיממה אח"כ קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בן הזוג שלי לשעבר. חדרתי אליו וגמרתי בתוכו. האם העמדתי אותו בסכנה? האם עלי להגיד גם לו לבקש טיפול מונע?

תודה רבה,
    עידו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אתה ממש הומו

עירם
    07/05/2013

3 גברים ביומיים זה לא נראה לך קצת מוגזם ? תלמד אולי לשלוט קצת ביצר המיני שלך !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא, את... עוד סטרייטית

יותם
    13/05/2013

תלמד לשלוט על האצבעות שלך, שלא יקלידו בטעות שטויות ועוד ילחצו על אנטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    16/05/2013

לגבי הארוע הראשון בהחלט כדאי להתייחס כאל סקס לא מוגן
    ולכן סיכמת את עצמך ובן הזוג שלך
    לשניכם היתי נותנת טיפול מונע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו