שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מיטל
    18/05/2013

לפרופסור ולד״ר שלום
    אתמול בצהריים פגשתי מישהו שאי מכירה לא היכרות מעמיקה,הוא לחץ לי את היד,ומיד אח״כ ראיתי שיש לו באותו הזמן דם שנזל ככה בכמה מקומות באותה היד.הדם אולי נראה לי קצת יבש אבל לא בטוחה עד כמה.בערב ביום שלפני המקרה יצא לי להידקר כזה ממדף,מפלסטיק בחנות שהייתי והיה לי מן שיפשוף כזה אדום שכאב לי באגודל.האם יש חשש במקרה כזה ויש אפשרות להידבק? ומה עלי לעשות עכשיו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• עוד משהו

מיטל
    18/05/2013

עוד משהו קטן שרציתי להוסיף זה שראיתי היום שגם על גב היד יש לי מן. נקודה כזו יבשה מפצע שהיה לי.אני מאוד לחוצה מאז אתמול.אודה לכם מאוד על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

מיטל
    19/05/2013

רציתי להוסיף עוד פרט קטן לגבי הבחור.הוא עובד לפעמים במסגרת עבודתו עם בחורים שמשתמשים בסמים.תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    20/05/2013

אין שום סיכוי להדבק!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו