אב חרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אב חרד
    בני
    22/05/2013

שלום
    הייתי עם בני בבדיקות דם בבית חולים שניידר .לקחו בדיקות דם לילד לשם ביצוע בדיקה של מספר מערכות בגוף . לקחו גם לי דם לשם השוואה .
    החשש שלי עלה אחרי הבדיקה בדרכי הביתה , האם בבית חולים שניידר האחות השתמשה בכל אחד מאיתנו ( אני ובני ) בערכה ומחט חדשה לביצוע לקיחת הדם ?
    שלא השתמשה בערכה של מישהו אחר לפנינו ....
    או שמא אני צריך לחשוש ( כי לא הסתכלתי במהלך הבדיקה עצמה ) שנדבקנו באיידס ?
    יש לרוץ לקבל טיפול מונע או להוציא את החששות והחרדות המיותרות לגמר י....ודבר כזה לא קורה בארץ ובבתי חולים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אב חרד

הוספת תגובה

• אב חרד - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    23/05/2013

אין מצב שמשתמשים פעמיים באותה מחט !!! הציוד חד פעמי ומושלך לאחר השימוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממשיך

בני
    23/05/2013

אז לא צריך לגשת לבית חולים אני ובני לקבל טיפול מונע ? אפשר לרדת מהעץ ולשכוח מהמחשבות והחששות האלה ? אפשר לחזור לשיגרה ולהניח לילד ולעצמי. ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממשיך - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    23/05/2013

לשכוח ולהרגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו