מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה .יואב22/05/2013
שלום רב,
כרגע אני מתגורר באירופה למשך חצי שנה (חילופי סטודנטים)
לפני כ7 שבועות היה לי מקרה של סקס לא מוגן עם גבר -חדירה של מספר שניות לכל היותר 5 -6 שניות.
המדיניות פה קצת שונה מהארץ - עשיתי בדיקת קומבו לאחר שבועיים .
ועשיתי בדיקה היום שהיא כעבור 7 שבועות.
הם טוענים פה שכעבור 7 שבועות זה לא מאה אחוז . אבל שאני יכול להיות רגוע .
סביב ה80 אחוז .
אני חרדתי מאוד . כל דבר הכי קטן אני משליך על זה . הייתי שמח לקבל עזרה .
אולי אתם יודעים משהו על הבדיקה הזאת ? או שאתם יכולים לבדוק בשבילי ?
האם באמת המצב יכול להשתנות כעבור 3 חודשים?
הלכתי למקום שנחשב הכי טוב פה בעיר .הבדיקות אמינות.
הדגימה של דם נעשית על ידי האצבע . מצורף פה קובץ עם תמונה שלקחתי מהם על הערכה של הבדיקה.
בבקשה תעזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב
יואב22/05/2013אני נמצא בברצלונה ושם המקום נקרא check point
(אם זה פרטים שיכולים להועיל )
בנוסף הם אמרו לי שהסיכויים במקרה כזה בעיקר אחרי בדיקת קומבו והבדיקה של היום אחרי 7 שבועות מאוד מאוד נמוכים .
מחכה לתשובה תודה
עדיין איכשהו בגלל שאני בארץ זרה רוצה לקבל חוות דעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה . - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר23/05/2013הבדיקה שעשית אמינה ובודקת אנטיגן ונוגדן כפי שנעשה בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יואב23/05/2013אז אחרי 7 שבועות זה אמין ?
פה הם טוענים שאחרי שבעה שבועות זה סביב ה80 אחוז.
ורק כעבור 3 חודשים זה 100 אחוז .
האם אני יכול להיות רגוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר23/05/2013שבעה שבועות זה אמין במערכת שלנו
אצלנו משתמשים בקיט דומה כך לא זהה
מכיון ששתי המערכות בודקות נאום פרמטרים מניחה שצריך להתייחס כמו כאן
אין לנו נסיון בארץ עם המערכת הספציפית שאצלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)