בליעת זרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליעת זרע
    אמנון
    26/05/2013

היי, אני בן 23 וקיימתי עם הבן זוג שלי מין אוראלי ומרחתי את הפין שלו בשוקולד, ואכלתי את השוקולד האם זה מסוכן במקרה הזה שאם יש הפרשות מהפין לפני גמירה או במהלך האקט המיני שאדבק בhiv?

שאלה נוספת היא האם יכול להיות שלמשהו שלא קיים יחסי מין מלאים לעום יכול להיות את נגיף הhiv? כלומר האם נניצתן להידבק בHIV מאדם שלא קיים יחסי מין מעולם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליעת זרע

הוספת תגובה

• מתלבט

אמנון
    28/05/2013

היי אשמח לתשובה מכיוון שאני מאוד מתלבט אם להעלות את הנושא עם בן זוגי
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליעת זרע

אירה
    29/05/2013

הי,
    לפי דעתי, אתה צריך להעלות את הנושא הזה עם הבן זוג שלל בכל מקרה.
    זה נושא חשוב, ותוכלו פשוט ללכת ולהבדק ביחד כדי שבעתיד תוכלו להנות מיחסי מין ללא חששות.
    חוץ מזה שיכולת כבר להיבדק ולהסיר את החששות שלך בזמן שאתה מחכה לתשובה.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליעת זרע - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    30/05/2013

1) אין כל סכנת הדבקות לגבי המין האוראלי שתארת
    2) מי שלא קיים יחסי מין יכול להדבק רק אם קבל ערוי דם או זריקה המכילה חומר מדבק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו