בדיקה מהירה לאחר 7 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה מהירה לאחר 7 שבועות
    אבי
    29/05/2013

העם בדיקה מהירה בוואד למלחמה באיידס לאחר 7 שבועות היא אמינה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה מהירה לאחר 7 שבועות

הוספת תגובה

• בדיקה מהירה

אירה
    29/05/2013

הבדיקה המהירה, זו שאתה מקבל תוצאות לאחר חצי שעה, היא אמינה לשלושה חודשים אחורה.
    אבל הבדיקה הזו נשלחת בנוסף לבדיקה נוספת שכוללת בתוכה את בדיקת קומבו, שהיא אמינה ל7 שבועות אחורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה מהירה

סיסו
    29/05/2013

אירה אנשים רוצים לקבל מידע מהרופאים. עם את למדת רפואה אז את יכולה לענות .עם לא למדת רפואה אז תיתני לרופאים לענות תודה
    אוהבים אותך את מקסימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיסו היקר

אירה
    29/05/2013

ברגע שרופאים יכנסו לפורום, מין הסתם הם יתנו מענה, אבל לתת לבן אדם טיפ כמו להתקשר לוועד למלחמה באיידס, אני חושבת שזה לגיטימי..
    בסך הכל אנשים שנמצאים כאן בפורום, הם כולם באותה צלחת.
    אני בזמנו קיבלתי הסבר מלא על הבדיקות ואם אני יכולה להעביר את המסר לבן אדם אחר, זה בשום פנים ואופן לא מחליף את התשובה של הרופאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיסו היקר - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    30/05/2013

אירה צודקת והבדיקה המהירה היא מהימנה למתן תשובה שלילית בהחלט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו