מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה נוראיתחוששת מאד31/05/2013
שלום לכם,
אתמול בבוקר עברתי בדיקה רפואית בת מספר שלבים בה תחילה לוקחים דם, לאחר מכן מזריקים חומר (אין לי מושג איך קוראים לו), אחרי חצי שעה שוב לוקחים דמים ושוב מזריקים חומר ולאחר חצי שעה נוספת שוב לוקחים דמים.
בתחילת הבדיקה האחות התקינה לי מעין ברז ביד, לקחה לי דם ורופא הזריק לי את החומר. אחרי התהליך הזה נכנס לחדר האחות נרקומן לביצוע בדיקת דם.
מהרגע שנודע לי שהוא נרקומן, ליבי צנח מאחר והוא נמצא בקבוצת סיכון לחלות באיידס ובכלל במליון מחלות אחרות ומצאתי את עצמי ממש מבוהלת. את החלק השני של הבדיקה עשו לי כ- 15 דקות לאחר שהלך אותו נרקומן. אך לא יכלתי להשאר רגועה והפכתי למבוהלת יותר כשראיתי שהאחות לא ממש נהגה בזהירות ואני אסביר. לאחר שהיא לקחה ממני מזרק עם דם היא הניחה את המזרק על השולחן, דבר שיצר שלולית קטנה של דם עליו וכשניה לאחר מכן היא הניחה על אותו שולחן מזרקים חדשים לאחר שהיא הוציאה אותם מהאריזה, לקראת השימוש (אני חוששת שזה מה שקרה גם עם אותו נרקומן). אחרי שהיא לקחה ממני דם באחת הפעמים הכפפה שלה התלכלכה בדם ועם אותה יד היא לקחה מהצמר גפן המיוחד הזה של אחיות ומעט לכלכה אותו. בפעם השניה שהיא הניחה צמר גפן כזה מתחת לברז שהיה על ידי , הצמר גפן היה מלוכלך בדם ואני כבר לא יודעת אם זה מהדם שלי או מהדם של קודמי ועם אותו צמר גפן היא ניגבה את פיית הברז שחובר לי בוריד ולאחר מכן הוזרק לי ממנו חומר.
האם יש לי סיבה לחשוש או שאני סתם פראנואידית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
אירה01/06/2013סתם שאלה, אם התנהגות של האחות לא נראתה לך, את הערת לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אך היא קצת כעסה עלי
חוששת מאד02/06/2013והעירה לי לא לעשות לה ביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה נוראית - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/06/2013כל התאור שלך אינו מצדיק איזה חשש שהוא ואכן את ממש פרנואידית שכם אין סיכוי בעולם שכך נדבקים, לפחות על פי כל מה שדווח עד עתה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חוששת מאד02/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)