נשיקה צרפתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיקה צרפתית
    דנה
    13/06/2013

אני באמת רוצה לדעת מה הסיכוי להדבק מנשיקה אם אומרים שלא עובר ברוק הנגיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיקה צרפתית

הוספת תגובה

• נשיקה צרפתית - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    15/06/2013

אין בידינו נתונים סטטיסטים מדוייקים מפני שקשה לערוך ממחקר מדוייק על כך. יחד עם זאת אין שום דיווח על הדבקה בדרך זאת כך שאפשר להסיק שאין שום סיכון בנשיקות מסוג זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד לחוץ ! נשיקה צרפתית

מודאג
    30/12/2015

שלום ליועצים הנפלאים. בבקשה תעזרו לי
    לפני חודשיים התנשקתי עם אשה נשיקה צרפתית לחצי דקה. ואחרי זה מצצתי את הפטמות. היא אינה מניקה ואינה בהריון. אך ספרה לי שעברה טיפול לסתימה אצל רופא שיניים שעתיים לפני הנשיקה. ולדבריה לא קבלה זריקת הקדמה בשיניים. אני בקשתי ממנה שתבצע בדיקה והיא בצעה אותה 10 ימים אחרי הנשיקה והיא שלילית. אני עדיין לחוץ וחרד. ולכן בצעתי בדיקה באחד מבתי החולים בצפון הארץ ( נהריה ) 9 שבועות אחרי הנשיקה ויצא שלילי. נודע לי שתקופת החלון הוארכה לשלושה חודשים ונלחצתי. השאלות שלי: 1) האם צריך לבצע בדיקה בתום 12 שבועות מהנשיקה הצרפתית ?? 2) האם נשיקה צרפתית ומציצת פטמות מהווה סיכון להדבקה ??? 3) האם בבתי חולים ממשלתיים מבצעים בדיקת קומבו או בדיקה אחרת ??? בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו