מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מטרידהאנונימית16/06/2013
היי... נכנסתי לשירותים ציבוריים (כשאני במחזור- אם זה רלוונטי), לאחר שכבר נעמדתי מעל האסלה באוויר כמובן, הבחנתי בדם מרוח על "בטן" האסלה, בחלק החיצוני שלה בין הרגל שעומדת על הרצפה ומחוברת לאסלה עצמה, לבין קרש האסלה עצמו. כלומר, הדם לא היה ממש על הקרש שעליו יושבים או עומדים מעליו, אלא בחלק העגול הזה שרואים כשמסתכלים למטה. האם ניתן להידבק כך באיידס? אני מאוד חרדה לגבי זה, כי עשיתי בדיקה לפני כחודש ויצא שלישי ועכשיו קרה המקרה הזה והוא לא יוצא לי מהראש.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אנונימית17/06/2013למה לא עונים לי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מטרידה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`19/06/2013אין כל סיכוי להדבק ומן התאור שלך ברור כי את בחרדה מטורפת! חשוב שתגשי לטיפול נפשי שיכול ליות קצאר עןמ מנת שתשתחררי מן העניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית20/06/2013אשמח לדעת למה אין סיכוי להידבק?
גם התחילו לי כאבי גרון ובלוטת הלימפה קצת התנפחה ואני חוששת שזה בגלל זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית20/06/2013ובנוסף, האם יש צורך להיבדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה וצורך להבדק
צבי בנטואיץ23/06/2013כפי שאמרתי -אין כל סיכוי להדבק ולכן אין גם צורך להבדק.
יחד עם זאת אנחנו תמיד מעודדים אנשים להבדק כדי שידעו את מצבם ומבלי קשר לארוע מן הסוג שתארת אשר כפפי שכבר ציינתי אינו מהווה כל סכנה להדבקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית23/06/2013ציינתי שהבדיקה האחרונה שביצעתי הייתה לפני חודש וחצי, לכן רציתי לדעת אם יש צורך להיבדק רק על סמך מקרה זה.
בנוסף, למה התשובה שלך לא כתובה בפורמט רשמי כמו בדרך כלל וזה מופיע כמו המשך של התשובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/06/2013אין צורך להבדק!
את לא חושבת שאת מגזימה בגזילת זמנננו לאחר שענינו ושוב ענינו?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)