מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםנעמה20/06/2013
שכן שלי צפה בפורנו לפי הקולות ששמעתי מהדירה...בעלי בתמימותו דפק בדלת שהוא עם הילד לומר שינמיכו...השכן פתח לו שהוא לבוש בתחתון ואז הבן שלי רץ אליו והשכן ליטף את פניו ונגע בידיו ובאותה שנייה הבן שלי שפשף את העין בחוזקה כמה שניות..ואני הרמתי אותו ובטעות הוא הכניס לי את האצבעות לעין אותה יד שהשכן החזיק...אם לשכן היה זרע טרי על הידיים והוא נגע בפניו של הילד וישר הילד שפשף את עינין משזה אומר שזרע נכנס לו לעין...מה הסיכוי להידבק כך? וגם את אותן אצבעות נכנסו לעין שלי אחרי כמה שניות? התייחס לכך שבנוזל היה טרי ולא ברור באיזה כמות..אז אם נוצר מגע כזה האם יש לי סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`23/06/2013כל התאור שלך המפורט מצביע בברור שאין כל סכנה או סיכוי להדבקה לא שלך ולא של הבן שלך גם אם השכן נשא !! כל מה שאת מתארת זאת חרדה ממה שאובייקטיבית אינו "קיים"!! אם זה ימשיך להציק לך תגשי לטיפול נפשי שיעזור לך להשתחרר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)