שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    נעמה
    20/06/2013

שכן שלי צפה בפורנו לפי הקולות ששמעתי מהדירה...בעלי בתמימותו דפק בדלת שהוא עם הילד לומר שינמיכו...השכן פתח לו שהוא לבוש בתחתון ואז הבן שלי רץ אליו והשכן ליטף את פניו ונגע בידיו ובאותה שנייה הבן שלי שפשף את העין בחוזקה כמה שניות..ואני הרמתי אותו ובטעות הוא הכניס לי את האצבעות לעין אותה יד שהשכן החזיק...אם לשכן היה זרע טרי על הידיים והוא נגע בפניו של הילד וישר הילד שפשף את עינין משזה אומר שזרע נכנס לו לעין...מה הסיכוי להידבק כך? וגם את אותן אצבעות נכנסו לעין שלי אחרי כמה שניות? התייחס לכך שבנוזל היה טרי ולא ברור באיזה כמות..אז אם נוצר מגע כזה האם יש לי סיבה לדאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    23/06/2013

כל התאור שלך המפורט מצביע בברור שאין כל סכנה או סיכוי להדבקה לא שלך ולא של הבן שלך גם אם השכן נשא !! כל מה שאת מתארת זאת חרדה ממה שאובייקטיבית אינו "קיים"!! אם זה ימשיך להציק לך תגשי לטיפול נפשי שיעזור לך להשתחרר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו