מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננות למישהו אחר-אנא תשובה מ2 הד"רעומרי24/06/2013
שלום!
האם ישנו חשש ולו הקטן ביותר במקרה בו אוננתי למישהו למשך כמה דקות, לא עד גמירה אבל היה לו הרבה נוזל מקדים שיצא על היד שלי?
אני יודע שהיד היא רקמה שלמה, אבל אני מאד מפחד שנוזלים שלו עברו דרך איזשהם חתכים ביד שלי או דרך הקילופים שליד הציפורניים באצבעות? בפרט שיש לי קילוף אחד ליד הציפורן קצת עמוק ששורף לי וששרף לי גם בערב כשאוננתי לו? קשה לי להניח שאפשר להגדיר קילופים גם אם הם שורפים וקצת עמוקים כפצע גדול או מדמם (אולי ישנן טיפות דם קטנות, אבל וודאי לא איזה כמויות דם נוזלות).
שמתי גם עכשיו לב שמהקילוף הקצת עמוק באצבע יורד דם, לא טיפות אבל יש דם כזה בקילוף שאם נוגעים בו הדם טרי ומתחדש אחרי שמנגבים קצת עם נייר...
עלה לי גם החשש שאיכשהו במהלך האוננות (על אף שלא גמר) הנוזל המקדים שיצא השפריץ לי לעין וכך בעצם נגע ברקמה עדינה? למרות שאני חושב שנוזל מקדים לא משפריץ כמו בגמירה... אבל אני כבר לא בטוח בכלום מרוב הלחץ.
אני רוצה לציין שגם הוא נגע בי עם היד שלו (שאולי היה בה נוזל מקדים שלו) על הג'ינס שלי באיזור איבר המין שלי (לא הורדתי את המכנסיים - אני הייתי עם מכנסיים כל הזמן והוא הוריד את שלו ואוננתי לו)
ראיתי שבהודעות אחרות בנושא רשמתם שHIV לא יכול לעבור דרך היד, אך לא יודע האם בתשובותיכם כללתם את האפשרות שיעבור דרך החתכים שליד הציפורניים, הקילופים או פשוט דרך פצעים קטנים ביד?
סליחה על הלחץ, מודה לכם מאד מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יודע שלאונן למישהו נחשב...
עומרי25/06/2013נחשב מין בטוח לחלוטין, אבל אני נכנס כבר לסרטים
בגלל כל מה שרשמתי בהודעה הקודמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות למישהו אחר-אנא תשובה מ2 הד"ר - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`25/06/2013אין מצב שיכולת להדבק בנסיבות של התאור המפורט שנתת!!
אתה פשוט מבוהל ואין סיבה אובייקטיבית לכך. אין הדבקה דרך העור בשום מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה! רק הבהרה קטנה
עומרי26/06/2013רשמת שאין הדבקה דרך העור בשום מקרה,
אבל כמו שרשמתי החשש שלי היה שהנוזל המקדים שלו
יעבור דרך הקילוף העמוק ליד הציפורן שלי שהיה שם פצע קטן
עם קצת דם טרי, שכשנוגעים נשאר קצת דם על הנייר, שוב לא ממש טיפות דם גדולות ונוטפות, אבל כן קילוף קצת עמוק שיצר פצע קטן עם רתת דם,
גם למרות זאת אין כל מצב להדבק ואני יכול להיות רגוע כפי שרשמת?
האם אני צריך להיבדק או שאני יכול לחזור לשגרת חיי?
שוב תודה, זו השאלה האחרונה בנושא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרתת דם = קצת דם
עומרי26/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרתת דם = קצת דם - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כלום בתגובה.. היא ריקה
עומרי26/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כלום בתגובה.. היא ריקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם עכשיו היא ריקה, אין בה תוכן
עומרי26/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל לרשום את התגובה כהודעה חדשה?
עומרי26/06/2013ככה זה יעבוד.. כי משום מה התגובות יצאו ריקות.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל לרשום את התגובה כהודעה חדשה? - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/06/2013אני ממש לא מבין מדוע אינך רואה את שלוש התשובות שנתתי לך!!!
מכל מקום אין כל סיכוי בעולם להדבק בנסיבות שתארת כולל השאלות הנוספות ועם הדם וכו.
אין אין אין כל סיכוי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)