מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שריטות, משחק מקדים לא מוגן עם נשא.טוני5526/06/2013
שלום,
כל שיתואר להלן התרחש בזמן שהיו לי שריטות קטנות על החלק התחתון של עטרת הפין שנגמרו משפשוף במהלך האקט עצמו. השריטות לא דיממו אבל כאבו ושרפו עד כיום אחרי האירוע.
קיימתי חדירה מוגנת עם נשא hiv כשאני האקטיבי. העומס הנגיפי שלו הוא כ-550.
לפני ששמתי קונדום:
1. קבלתי מין אוראלי (אחרי השריטות)
2. נתתי מין אורלי למספר שניות, ללא precum וללא שפיכה.
3. "fottage" חיכוך של איבר המין שלי בפי הטבעת שלו ללא חדירה. זה החלק שחששתי לגביו - היה שלב שבו הוא "ישב" עם פי הטבעת על איבר המין שלי, אך כיווץ את פי הטבעת כדי למנוע חדירה. בשלב הזה לא הייתה חדירה אבל הייתה "לחיצה" של קצה הפין ופי הטבעת שלו, מגע קרוב בו אני יכול להעיד כי הרגשתי טמפרטורה חמה יותר אך לא חיכוך של חדירה. הצד השני טוען שהוא בטוח שלא הייתה חדירה.
הלכתי להתייעץ בוועד, הם הפנו אותי למיון ושם התחלתי טיפול מונע. אני לוקח את הטיפול שבוע ויש תופעות לוואי לא נעימות, מה גם שקראתי דיווחים על תופעות לוואי לטווח ארוך אחרי pep והבנתי שלא ברור איך הטיפול - והתערבותו במנגנונים חיוניים בתא - משפיעים על הגוף לטווח הרחוק לאור חוסר מידע בנושא.
אני מאד רוצה להמנע מהכנסת כמות גדולה של תרופות רעילות לגוף שלא לצורך. אשמח מאד לחוות דעת באשר לסיכוי להדבקה, הצורך והתועלת בטיפול במקרה הזה מול הסיכונים.
כמו כן - אשמח למידע בנוגע להתייעצויות בנושא, ואם יש בדיקה שאפשר לעשות בשלב הזה ותבדוק אם הייתה הדבקה (גם אם היא בתשלום).
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריטות, משחק מקדים לא מוגן עם נשא. - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`26/06/2013מאחר שהתחלת בטיפול אני מציע להשלים אותו גם אם יש לך תופעות לואי.
קשה לאמוד את הסיכון וכן אפשר רק לומר שהטיפול המונע מגדיל את הסיכוי למנוע הדבקה.
כללית מן התאור שלך קשה מאוד לאמוד את גודל הסיכוי להדבקה אבל העובדה שבן הזוג למין היה נשא וחייבת להלקח בחשבון והיא מגדילה את הסיכוי להדבקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)