מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננות משותפת ומגע זרעעמי27/06/2013
שלום.
אני טיפה לחוץ, אך אנסה לתאר מה היה....
אוננתי לגבר, הוא גמר לי ביד.
אחר כל הוא אונן ומצץ לי ואני 'סחטתי' את ראש הפין שלי עם אותה היד שבה הוא גמר לי (נשאר עדיין מהזרע שלו על היד שלי).
אני חושש שחלק מהזרע שלו בא במגע עם פתח השופכה שלי אחרי שגמרתי.
יש לציין שכל האקט היה בלי קונדום.
מה הסיכוי שנדבקתי באיידס?
אנא ענו לי בהקדם
תודה רבה, אתם עושים מלאכת קודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות משותפת ומגע זרע - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/07/2013הסיכוי שנדבקת ממש זניח. אבל אם אתה לא רגוע למרות ההסבר שלי, אין ברירה אלא לעשות בדיקה. שבעה שבועות לאחר הארוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש מהדבקה
עמי02/07/2013תודה רבה על תשובתך.
עכשיו כשאני קורא את תשובתך, אני יותר נלחץ כי שוטטתי בפורום וראיתי שבשאלות של גברים אחרים ששאלו על מגע זרע של הפרטנר בפתח השופכה, כתבת שאין סיכוי להדבקה ואצלי כתבת ש'הסיכוי מזערי' כלומר הוא קיים....
למען הסר ספק אבדק, אך קודם אשאל את הפרטנר שלי האים הוא חושש שהוא נשא והאים הוא מקיים רק יחסים מוגנים.
השאלה שלי האים ניתן לעשות בדיקת קומבו (לאחר 7 שבועות) גם במרכזי המלחמה באיידס בת"א ובאר שבע בצורה אנונימית או ששם מבצעים רק את הבדיקה הרגילה לאחר 3 חודשים...
שוב תודה וסליחה על התגובה הארוכה שלי, פשוט עכשיו אני ממש לחוץ :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש מהדבקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`02/07/2013לשאלותיך: 1) אכן הסיכוי להדבק בנסיבות שתארת הוא זניח ולמעשה לא קיים.
2) תשובתי לך היתה קשורה לכך שאתה בחרדה ולכן הצעתי שאם אתה לא משתחרר מן החרדה תלך לעשות בדיקה ולא מפני שאני חושב שיש סיכוי שנדבקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש מהדבקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`02/07/2013שכחתי לציין שאכן בועד הבדיקה היא אנונימית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה רבה
עמי02/07/2013פרופסור יקר,
אני ממש מודה לך על תשובתך המהירה והמרגיעה...
מעריך מאוד את פעלך המבורך בתחום.
אתה לא מבין איזה יום עבר עליי מאז שקראתי את התגובה הקודמת שלך עד שהרגעת אותי בתשובה המהירה והמרגיעה... ולחשוב שהייתי צריך 'לסחוב' עוד שישה שבועות של חוסר וודאות....
בכל מקרה, אלך להיבדק בעוד כ 6 שבועות.
ממש תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות
עמית14/10/2013הופתעתי לגלות מהתגובה של פרופ בנטואיץ שאפילו אן התקיים מגע בין הזרע של הפרטנר לפתח השופכה הסיכון זניח ולא קיים. אשמח להסבר קצר מדוע כדי שאוכל להרגע. הרי זה עומד בניגוד מוחלט לעקרון של מגע של נוזל מדבק עם ריקמה עדינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)