מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאישה28/06/2013
שלום לכם, רציתי לדעת אם אפשר להדבר באיידס כך:
אתמול הייתי בשירותים ציבוריים, על מנת לא לגעת בהם נעמדתי מעליהם בפיסוק רחב אלא כשעשיתי פיפי, שפריץ שתן חזר מהאסלה לפתח איבר המין.
ראיתי שבעבר מישהי שאלה שאלה דומה בפורום, רק שבשונה ממנה אני במחזור ובכלל כל האיזור בימים אלה קצת דביק ולח.
יש לי סיבה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`01/07/2013אין שום סיבה בעולם לחשש שלך. אין כל סיכוי להדבק כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אישה05/07/2013בהמשך לשאלתי הקודמת...
ראשית, תודה על תגובתך לשאלתי הקודמת. שנית, אני לא שמתי לב לכך, אך יש לי תחושה שזה אפשרי. במידה ונתזי של שתן שחזרו מהאסלה, הותזו לא רק אל הגוף שלי אלא גם אל התחבושת בה השתמשתי ושהיתי איתה לאחר מכן מספר שעות, האם עדיין אין חשש להדבקה?
בנוסף, יש לי שאלה אחרת לגמרי. אתמול נשרטתי בידי, אני לא ממש שמתי לב כשזה קרה אלא רק לאחר מכן כשראיתי דם על אצבעי, אך אני יכולה להניח שזה קרה באוטובוס כששמתי לב שמשהו דוקר אותי במושב והעברתי את היד עליו כדי לוודא מה דוקר אותי. האם כך אפשר להידבק באיידס? בהנחה שאם אני נשרטתי מאותו בורג בולט או סיכה במושב, יתכן שגם כמה דקות/שניות מישהו נשרט ממנו גם לפני וכמובן בהנחה שאותו אדם היה נשא?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`07/07/2013כל המקרים שתארת בעבר ועכשיו אין להם כל סיכוי לגרום להדבקה. אין ולא היו אף פעם דיווחים מהיחמנים על הדבקות שכאתה ולו היתה הדבקה קורית בנסיבות שתארת המגיפה היתה בממדים הרבה הרבה יותר גדולים ממה שהיה.
איידס אינו אינו אינו עובק בקלות אפילו במגע מיני מלא ללא אמ צעי מניעה -קל וחומר בכל הנסיבות היוצאות דופן שתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)