שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אישה
    28/06/2013

שלום לכם, רציתי לדעת אם אפשר להדבר באיידס כך:

אתמול הייתי בשירותים ציבוריים, על מנת לא לגעת בהם נעמדתי מעליהם בפיסוק רחב אלא כשעשיתי פיפי, שפריץ שתן חזר מהאסלה לפתח איבר המין.

ראיתי שבעבר מישהי שאלה שאלה דומה בפורום, רק שבשונה ממנה אני במחזור ובכלל כל האיזור בימים אלה קצת דביק ולח.

יש לי סיבה לדאוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    01/07/2013

אין שום סיבה בעולם לחשש שלך. אין כל סיכוי להדבק כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אישה
    05/07/2013

בהמשך לשאלתי הקודמת...

ראשית, תודה על תגובתך לשאלתי הקודמת. שנית, אני לא שמתי לב לכך, אך יש לי תחושה שזה אפשרי. במידה ונתזי של שתן שחזרו מהאסלה, הותזו לא רק אל הגוף שלי אלא גם אל התחבושת בה השתמשתי ושהיתי איתה לאחר מכן מספר שעות, האם עדיין אין חשש להדבקה?

בנוסף, יש לי שאלה אחרת לגמרי. אתמול נשרטתי בידי, אני לא ממש שמתי לב כשזה קרה אלא רק לאחר מכן כשראיתי דם על אצבעי, אך אני יכולה להניח שזה קרה באוטובוס כששמתי לב שמשהו דוקר אותי במושב והעברתי את היד עליו כדי לוודא מה דוקר אותי. האם כך אפשר להידבק באיידס? בהנחה שאם אני נשרטתי מאותו בורג בולט או סיכה במושב, יתכן שגם כמה דקות/שניות מישהו נשרט ממנו גם לפני וכמובן בהנחה שאותו אדם היה נשא?

תודה מראש על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    07/07/2013

כל המקרים שתארת בעבר ועכשיו אין להם כל סיכוי לגרום להדבקה. אין ולא היו אף פעם דיווחים מהיחמנים על הדבקות שכאתה ולו היתה הדבקה קורית בנסיבות שתארת המגיפה היתה בממדים הרבה הרבה יותר גדולים ממה שהיה.
    איידס אינו אינו אינו עובק בקלות אפילו במגע מיני מלא ללא אמ צעי מניעה -קל וחומר בכל הנסיבות היוצאות דופן שתארת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו